Backstage

MY PRECIOUS PHONE…

_20160705_092438

_20160705_092506

maxresdefault

Always on the go – online 24/7… Jeg lever et travlt liv med mange møder,  træning etc.  I min hverdag (og weekend) er min telefon derfor det aller aller vigtigste redskab – den er ALTID med mig og på den klarer jeg mails, opkald, research, fotos etc.  Kort sagt – jeg har brug for den bedste af slagsen.  Min tekniske ‘partner in crime’… . Men hvilken mobilos er så den bedste? For nogle år siden skiftede jeg til SONY og har ikke været skuffet et eneste splitsekund siden. Jeg har haft et par stykker siden,  alle fra deres velkendte Z-serie. Sidste skud på SONY – stammen er nu en helt ny X-serie med tre lækre telefoner: Xperia X,  Xperia XA og Xperia X Performance. Jeg har netop erhvervet mig topmodellen Sony Xperia X Performance i ‘graphite black’. WOOOW for en lækkerbisken.

Hvad kan den? For det første er designet opdateret og super lækkert. Det var også lækre designs i Z-serien, men man kan godt se de nye X’er lige har fået et ekstra touch. Derudover er siderne beklædt med plast, som er rigtig godt for os der kan finde på at tabe telefonen 😉 X Performance er desuden vandtæt.

Mht det tekniske så valgte jeg oprindeligt SONY,  da de har markedets bedste kameraer på mobiltelefonen.  Det har de fortsat.  Kamerasensoren på Xperia X Performance har op til 23 megapixels og frontkamera på 13 megapixels.  Kameraet har desuden hurtige svartider og autofokus – altsammen med til at sikre mig super lækre billeder.  Perfekt til alle mine instagram og blogfotos 😉

Batteriet har også en del lang levetid,  og når det endelig løber tør,  så er det meget hurtigt opladt igen.  Perfekt.

Udover ovenstående features kan telefonen et utal af noget andet lir –  og for de musikglade mennesker er stereohøjtalerne et hit.

Nååå ja og fik jeg sagt at den synkroniserer uden problemer med en MAC-computer?  Dengang jeg skiftede til SONY var det mon største frygt,  at den ikke kunne synkronisere med min MAC. Men al frygt er gjort til skamme,  den synkroniserer helt perfekt med min MAC ift kalender,  billeder,  netværksdeling etc.  Så JA,  jeg er fortsat meget glad for SONY,  og kan kun anbefale dig også at blive SONY-chick,  hvis du altså vil have markedets bedste og fedeste mobilos;)

Læs mere om de nye SONY Xperia X telefoner HER.

ENGLISH

Always on the go – living a busy life being online 24/7… My days – including weekends Are scheduled with meetings, fitness etc.  Being on the go,  my most important tool is my cellphone.  On this I handle my emails,  phonecalls,  research, photos etc.  It’s my technical ‘partner in crime’. So which one is the best? Without a doubt SONY – which I changed for a few years ago, and been very very happy with sine.  I’ve had a few models from their wellknown Xperia Z-serie.  Now they have just launched the new Xperia X-serie with three models: Xperia X,  Xperia XA and Xperia X Performance.  I’ve just got myself the topmodel Sony Xperia X Performance in graphite black. OMG it’s amazing!

So what can it do? First of all the design is super hot.  The ones in the Z-serie was also very nice,  but the new ones have just gotten an extra ‘touch’. Also the sides are made in plastic, which is very good for us clumsy people;) The Xperia X Performance is also waterproof.

Regarding the technical part, I originally changed for SONY, since they have the best cameras on cellphones. They still have.  On my Xperia X Performance is a 23MP camera and 13MP frontcamera. Together with a fast shutter time and autofocus,  I get the most amazing pictures for my instagram and blog;)

The battery is also very good, and when empty it’s very fast recharged.

Apart from these features the phone has so man other features,  for example the stereospeakers will make the music-loving user happy.

Oooh YES,  did I mention it syncronizes perfectly with MAC?  This was my biggest fear when I switched for SONY. But not any single time have I had an issue. SONY – no matter which model – syncronizes easily with MAC.

So YES,  I’m still fan big time of Sony, AND if you want the best (and hottest) cellphones,  you should get yourself ones also…

Read more about the new Xperia X-series HERE.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar