Smykkestyling

COLOUR COOL

_20160627_111213_20160627_111150

_20160627_111132

Sommer og sol…. Og dejligt med et farverigt look – præcis som dette, med en smuk kjole, matchet med pumps og smykker i en af sommerens største farvetendenser: grøn. Smykkerne med den smukke grøn onyx ædelsten.

ENGLISH

Summer and sun… And time for wearing a colourful look, just as this one. An stunning colourful dress matched with pumps and jewellery in one of this summers hottest colourtrends: green. In the jewellery by using green onyx precious stones.

JEWELLERY

Earrings GODDESS gold-plated silver + green onyx / Necklace GODDESS gold-plated silver + green onyx / Bracelet LOTUS gold-plated silver + green onyx / Ring LOTUS gold-plated silver + green onyx / Ring LOTUS gold-plated silver + citrine / Ring MINI DROP gold-plated silver + green onyx

LOOK

Dress – MMISSONI (Oooh yes, just got it on sale at my favourite shop Elviro by Cordelia)  / Shoes – Prada

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar