Backstage

SHOP MY WARDROBE

_20160626_190524

SHOP AMOK i min garderobe – se alle mine lækkerier til de vildeste priser på Trendsales. Lækre mærker som Sonia Rykiel, Prada, Nina Ricci, Stella McCartney, Valentino, Stasia, Elsa Adams…. Ja jeg kan blive ved. Og så selvfølgelig til de VILDESTE priser!

Se min profil på Trendsales: maimanniche – du er velkommen til at komme med bud på flere sager, og bor du i København kan du kigge forbi og prøve. Så bare send mig en mail og vi aftaler nærmere.

God shoppelyst;)

ENGLISH

SHOP like a crazy – shop my wardrobe at Trendsales. I’ve just updated my profile, and there is plenty of luxurybrands as Sonia Rykiel, Prada, Nina Ricci, Stella McCartney, Valentino, Stasia, Elsa Adams… Yes I can continue. And of course the most crazy prices!

Take a look at my account on Trendsales: maimanniche – and you are also more than welcome to come with an offer for more than one item. And if you live in Copenhagen you can pass by and try the things – just send me an email and we coordinate.

Happy shopping;)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar