MY LONDON

P-DAY?

_20160626_085529

_20160626_085444

_20160626_085507

Okay, ikke alle modetrends er lige klædelige. Og jeg havde svoret aldrig at hoppe i en pyjamas… Hverken i soveværelset eller på kontoret 😉 Men som bekendt har man en mening til der kommer en ny…. Og når sættet er SÅ lækkert som denne haute couture model fra Stasia i silke, så hopper jeg meget gerne i det og tager en p-dag. Tilsat stiletter og diamantsmykker er da da også langt fra kedeligt. Lækkert ikk?

ENGLISH

Okay I’ve always said I would never wear a pyjamas – neither in bed or at the office. But as you know minds can change. And with this amazing piece of haute couture set from Stasia in silk, I’m totally fine wearing a pyjamas.  And matched with diamond jewellery and high heels,  it’s amazing. It’s cool, right?

JEWELLERY

Earrings STUNNING STAR singlecut diamonds + black silver + 14 carat gold / Necklace MOONSTRUCK singlecut diamonds + black silver + 14 carat gold / Bracelet MARVELOUS (2 pcs) white topaz + black silver / Ring BUTTERFLY white topaz + black silver

LOOK

Two-piece – Stasia / Pumps – Prada

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY LONDON