Backstage

INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE

download

_20160621_194440

Om jeg er til action? I den grad! Specielt den slags film, hvor der VIRKELIG er givet gas med special effects i action/sci-fi film. Og det må der siges at være i den spritnye film ‘INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE’. Filmen er fortsættelsen på kæmpehittet ‘independence Day’ fra 1996 – der satte helt nye standarder for speciel effects – hvor jorden stod over for en massiv ruminvasion. Det samme står Jorden nu over for – og endda en endnu stærkere fjende end sidst…. Filmen handler om denne invasion – akkompagneret af de VILDESTE special effects og utrolige scener. Man er underholdt fra start til slut – og udover de sindsyge scener og det aktionsspækket plot, så er der også en god portion humor med i filmen. På rollelisten er bla. Liam Hemsworth – det er helt ok at se på ham;)

Til gårdsdagens forpremiere havde jeg min bror og svigerinde med – vi så filmen i Cinemaxx Imax 3D, og det vil jeg helt klart anbefale dig også. Det er klart den bedste oplevelse at se en actionfilm i 3D.

Læs mere om filmen HER.

ENGLISH

If I like action? Ooh yes, and especially the ones with the most crazy special effects. And for sure there is some crazy ones in the new movie “INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE”. The movie is the sequal for the first “Independence Day” from 1996, in which the World faces an spaceinvasion. In this sequal they face an even worse spaceinvasion, and the movie is then about this.  From start to end you are SO good entertained, there’s some crazy special effects – so amazing you’re blown away. The movie has also a good portion of humor, a cool aspect to all the action. Among the actors are Liam Hemsworth – nice to look at him;)

At yesterdays pre-premiere I had my brother and sister-in-law as company – and we saw the movie in Cinemaxx Imax with 3D. I highly recommend you to see the movie in 3D, the special effects deserves it.

Read more HERE.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar