Backstage

MY HEART IS FOR SALE

IMG_0411

IMG_0465

IMG_0362

IMG_0379

Ja, det føles næsten sådan…. For hvor har jeg dog elsket at bo i min skønne lejlighed på Zinnsgade, Østerbro.  Men tiden er moden til at rykke videre – jeg har boet der siden 2007 og vil nu gerne prøve noget nyt. Efter så mange gode år er det selvfølgelig ikke helt nemt at flytte, specielt fordi lejligheden er super lækker og skøn. Den har fungeret perfekt som ‘min hule’ – centralt i København og tæt på alt, inklusiv vores domicil på Blegdamsvej.

Lejligheden sælges via Lokalbolig, hvor jeg har fået rigtig god behandling af indehaver Benjamin Hansen, der tager sig af salget.

Helt konkret er lejligheden 67m2 fordelt på tre værelser, lækkert køkken (med Quooker) samt stort badeværelse med gulvvarme. Der er helt nye termoruder og facaden er desuden nyrenoveret. En smuk og meget velholdt ejendom fra 1885. Pris 3.6 mio. kr.

Interesseret?  Se mere HER.

ENGLISH

Yes, it almost feels like it… After so many years living at my appartement at Zinnsgade, Oesterbro – it’s of course a bit sentimental selling it. But it’s time to move on, and I’m sure the buyers will love the appartement just as much as me. I’ve been very happy living there, it’s a beautiful appartement,  perfectly situated in the middle of Copenhagen.

I’m selling it through Lokalbolig – where the owner Benjamin Hansen is taking good care of the sale.

The appartement is 67m2 with three rooms,  and a very nice kitchen (with Quooker)  and a big bathroom. There’s new windows and the building has just been renovated,  and it’s a beautiful well-treated building from 1885.

Interested? Read more HERE.

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar