Backstage

KOD AARHUS

_20160612_142626

_20160612_142352_20160609_190425

_20160612_142112

Den bedste restaurant i Aarhus?  Den har jeg længe været på jagt efter – men har nu fundet den. Nemlig KOED AARHUS,  placeret midt i centrum på Skolegade 21 og med et menukort spækket med lækre bøffer og ‘det alternative’ for ikke-kødspisende gæster. Og så selvfølgelig lækkert tilbehør i form af bearnaise, salater, fries etc. JA du bliver ikke skuffet. Det gjorde vi i hvert fald ikke i torsdags, da vi havde inviterer teamet fra vores århusianske butik på middag. Super dejlig aften fra start til slut – og ikke mindst rigtig god betjening,  man føler sig meget velkommen. Fik jeg sagt priserne er helt ok? Hverken for dyrt – eller billigt, men helt OK. Besøg KOED AARHUS, læs mere HER.

ENGLISH

My favourite restaurant in AARHUS? I’ve been searching for quite a while, but now I’ve found it: KOED AARHUS. A restaurant serving the best meat, situated in the centre of Aarhus at Skolegade 21. The restaurant has a HUGE variety of meat on their menu including ‘the alternative’ for non-meat eaters. And of course perfect sides from bearnaise to fries and salad. Soooo good. And the service is also perfect – making you feel welcome from the moment you arrive. Last thursday we had invited our team AARHUS for a dinner at KOED, and we had a great evening – for sure it’s not the last time I’ve been at KOED. OH did I say their prices are totally OK? Not to expensive – not to cheap. Perfect!

Try the restaurant yourself – read more HERE.

JEWELLERY

Earrings GRACIOUS black silver + white topaz / Necklace GRACIOUS black silver + white topaz / Ring STUNNING CURVE 14 carat gold + brilliantcut diamonds / Watch MANNICHE TIMEPIECES

LOOK

Dress – Elsa Adams Handmade / Tights – Wolford

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar