Backstage

BIRTHDAY BACKFLASH

Mai32_0120

Mai32_0143

Mai32_0163

Mai32_0541

Mai32_0730

Mai32_0838

Mai32_1478

Mai32_0994

Jeg ELSKER at holde fest, at samle mine venner, bekendte og mit netværk. Dresse op og være værtinde.

Hvad er så det vigtigste for en god fest? Stemningen! Og den gør jeg selv ALT jeg kan, for at skabe. Min vigtigste mission med enhver fest jeg inviterer til er, at alle hygger sig og får snakket på kryds og tværs. Netop det at snakke på kryds og tværs, at skabe nye relationer og dele mit netværk med hinanden, det er jeg vild med. Jeg bliver helt høj når jeg senere hører om relationer opstået til MIN fest 🙂

Derudover er omgivelserne selvfølgelig også SUPER vigtige, samt musik, mad, pynt etc. Helheden gør forskellen. Da jeg forleden inviterede til min 32 års fødselsdag, var det i de smukkeste omgivelser på Hotel Skt. Annæ – midt i København K på Skt. Annæ Plads. Hotellet er ejet af søde Lene Hildebrandt Hammer, hendes mor og bror. De har også Hotel Ascot – hvor jeg sidste år holdt et stort charityevent.  Hotel Skt. Annæ er helt nyrenoveret og der er kælet for enhver detalje og fastholdt originale kendetegn fra bygningen, så som bjælker etc. Hotellet har den mest fantastiske atriumgård opdelt i to rum, og det var her vi holdt min fest forleden.

Begge lokaler var pyntet med de smukkeste silkeblomster fra Flower Factory, der satte prikken over i’et i de smukke lokaler. Musikken stod de to seje brødre Michael og Christoffer Andersen for – der sammen har MCproduction.  De spillede også til min 30 års fødselsdag på café Victor og de har virkelig styr på det. Selv da jeg under min velkomsttale spontant beslutter mig for, at alle skal danse ‘Gnagnam Style ‘, så har de musikken klar på 2 sekunder. Imponerende!

Udover musik og omgivelser – bemærk også den flotte isskulptur fra PlusIce, der tog imod gæsterne ved entréen – så er mad og drikke vigtigt. Hotel Skt. Annæ stod for et lækkert udvalg af tapas, mens Julie der ejer Whoopie på Nørrebro stod for kager – og Annelise Ladegourdie fra Ladegourdie Vinimport serverede lækker champagne og vin.

Whoopie er en hyggelig kagecafé i København, Fælledvej 15. Alt er hjemmelavet af de bedste råvarer, og man kan både komme ind fra gaden og nyde kagen i caféen, eller bestille de mest fantastiske kager og whoopie-pies til et event. Og det var netop hvad jeg havde gjort☺ Temaet til min fest var røde roser og kærlighed, så derfor var der røde whoopie pies (red velvet med frysetørrede jordbær og creme cheese marshmallow fluff smørcreme), samt den smukkeste hjerteformet lagkage beklædt med ‘roser’ og med lag af hindbær- og rabarberkompot sprøjtet op med creme cheese frosting.  Det var SÅ lækkert og alt blev spist.

Den lækre champagne og hvidvin kom fra Ladegourdie Vinimport,  som Annelise Ladegourdie står bag. Vi har efterhånden lavet en del sammen og jeg elsker at samarbejde med Annelise, for så er jeg sikker på det er det bedste vi får.  Annelise har desuden en stor viden om vin og holder rigtig mange events og kurser. Derudover er et af hendes fokusområder, at skabe vin der matcher en virksomheds brand. Meget spændende.

Hotel Skt. Annæ bød på lækre tapas – deres dygtige kokke havde bla. lavet: fingersandwich med henholdsvis laks og avocado/mozzarella, asparges med roastbeef,  kyllingewraps og lækre oste. Altsammen smukt serveret OG der var rigeligt til alle. Tjenerne var rigtig god til at fylde op og i det hele taget meget opmærksomme.

Jeg kan klart anbefale dig at holde din næste fest på Hotel Skt. Annæ – eller måske en overnatning med kæresten i et af de lækre værelser? Jeps, dem så jeg også;)

MIT LOOK

I aftenens anledning var jeg selvfølgelig helt peppet op og havde fundet en fantastisk perletop fra TopShop hjemme i skabet. JA jeg glemmer lidt, HVOR meget tøj jeg har;) Matchet til toppenhavde jeg fundet min sorte blondenederdel fra Stasia frem, cool strømpebukser fra Wolford og pumps fra Chanel. Makeup og hår stod Malene Windekilde fra The Powder Room CPH bag – hun havde også stylet min mor.

Smykkerne var selvfølgelig diamanter af slagsen – og nogle af mine nyeste designs. Øreringe RIVIERA sølv + hvid topas + singlecut diamanter / Armbånd ECLIPSE WHITE sølv + hvid topas + singlecut diamanter / Halskæde NOBLE 14 karat guld – sort sølv – sort onyx – singlecut diamanter / Ring BIG ROCK (custommade) 3 carat brilliantslebet diamant + 18 karat hvidguld / Ring DIAMOND CIRCLE 18 karat hvidguld + brilliantcut diamanter / Ring STUNNING CURVE 14 karat hvidguld + brilliantcut diamanter.

Alle fotos er taget af Peter Dahlerup – se mange flere på FACEBOOK.

Om jeg glæder mig til at skulle holde fest når jeg fylder 33 år? Ooooh YES 🙂

ENGLISH

Last week I celebrated my 32 years birthday at the amazing Hotel Skt. Annæ. I spoiled my guests with tapas (made by the hotels chefs), cakes from Whoopie, wine and champagne from Ladegourdie Vinimport,  sound from MCproduction,  stunning silkflowers from Flower Factory and a cool icesculpture from PlusIce.  We had the most amazing night – and I can for sure recommend you to have your next party at Hotel Skt. Annæ – or maybe spoil yourself and your lover with a stay for the night;)

MY LOOK

I was SO ready to party in my top from TopShop, skirt from Stasia, tights from Wolford and pumps from Chanel. Perfectly matched with diamond jewellery – actually some of my brand new designs. Earrings RIVIERA silver + white topaz + singlecut diamonds / Bracelet ECLIPSE WHITE silver + white topaz + singlecut diamonds / Necklace NOBLE 14 carat gold + black silver + black onyx + singlecut diamonds / Ring BIG ROCK (custommade)  3.0 carat brilliantcut diamond + 18 carat whitegold / Ring DIAMOND CIRCLE 18 carat whitegold / Ring STUNNING CURVE 14 carat gold + brilliantcut diamonds.

My hair and makeup made by Malene Windekilde from The Powder Room CPH – she also made my mom sparkle.

All photos by Peter Dahlerup – see more on FACEBOOK.

YES, I can’t wait to my 33 years birthday bash next year;)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar