SUMMER FAVOURITES

Blending in…

_20160513_095902DSC_0696-01DSC_0697-01

At forsvinde i mængden og ‘blende ind’ er ikke normalt noget jeg er vild med. Meeen det er til gengæld sjovt at ‘blende ind’ med streetart – hvis graffiti kan kaldes det;) bemærk hvordan jeg kombinerer smykker med gul månesten – super cool kontrast til det blå, OG der er en smule blåt i kjolen. Perfekt!

ENGLISH

To ‘blend in’ is not something I normally like to. But when blending in with streetart (if we can call graffiti art…) is fun. Look how cool this is 😉 Take note of how I’m wearing jewellery with yellow moonstone,  such a cool contrast to the blue colours – AND there is a touch of yellow in the dress. Perfect!

JEWELLERY

Earrings GODDESS gold-plated silver + yellow moonstone / Necklace GODDESS gold-plated silver + yellow moonstone / Necklace MAGIC BAND gold-plated silver + white topaz / Bracelet SPIRITUAL BEADS gold-plated silver + white topaz / Ring TWISTED GEM gold-plated silver + white topaz

LOOK

Dress – Cacharel / Tights – Wolford

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER FAVOURITES