Backstage

My MOM & a GIVEAWAY for YOUR mom

_20160508_112313

Min bror og jeg har DEN BEDSTE MOR I UNIVERSET!!! Og hvorfor er mor så den bedste? Fordi hun er mor – hun er der uanset hvad, inspirerer mig, trøster mig og er der for mig. Min bror og jeg er desuden så heldige, at vi ser vores mor stort set dagligt, da vi arbejder sammen. Det værdsætter jeg i den grad – for udover at mor er kærlig og forstående, så er hun også en knivskarp erhvervskvinde. Jeg er meget stolt af alt det vi skaber sammen, og joker ofte med, at hun er den danske Kris Jenner (Kardashian mor) – dog garanterer jeg min far ikke gennemgår det samme som hendes mand;) Selvfølgelig kan vi skændes, guderne skal vide jeg ikke har arvet min mors temperament, for hun har det stadig. Så vi er to temperamentsfulde krudtugler. Men jeg har så også lært fra hende, at det kun er godt lige at få råbt lidt engang imellem – så længe vi bare lander den igen. Og det gør vi – altid.

Hvad kan mor også som ingen andre kan? Hun kan trøste – selv gennem telefonen. Et godt eksempel er for nylig, hvor jeg faldt og slog mig meget slemt. Hvem ringer jeg til? Selvfølgelig mor… Og når mor siger det går, så ved jeg det går. Og hun fik da også ret – knæene er pæne igen;)

Kort sagt – tak for ALT det du gør mor. TAK fordi du er min mor (og Davids). Vi er nogle heldige krapyler og ELSKER DIG💕

PS: Ja, jeg har også en meget smuk mor – og billedet viser tydeligt jeg ikke har arvet min mors kærlighed for mode, smykker og dullelir, for den har hun stadig. En passion vi i den grad deler, og det er jeg vild med.

PPS: Husk at fejre din mor i dag på Mors Dag, men også resten af året;)

ENGLISH

My brother and I, have THE BEST MOM in the universe. Why? Because she’s there for us, always – no matter what. She inspires us, she comforts us if needed, she cares for us above anything else. Also,  my brother and I are SO lucky to see our mom on an almost daily basis, since we work together. Not only am I greatful for seeing her so much, but she’s also an extremely good businesswoman, and I’m proud of everything we create together. I even joke with calling her The Danish Kris Jenner (Kardashian mom) – though my father will for sure not do as her husband;) Of course we can have a fight – just as me, my mom has quite a temper 😉 But she’s also the one who has learned me the importance of having a fight, talking about any issues there must be. But also making sure to be good friends again:)

So what can mom, that NO-ONE else can? She can comfort me – even through the phone.  A good example is a few weeks ago, when I hurted myself very badly. Who did I call? Mom of course. She told me everything would be fine – and she was right,  my knees are all good again.

Thank you mom for being the BEST – THANK YOU for being there for David and me. LOVE YOU 💕

PS: As the picture shows, I have a very beautiful mom – having the same passion as me for fashion,  jewellery and everything making us real sparkling women.

PPS: Spoil your mom today at Mother’s Day – but also all other days 💕

GIVEAWAY

pearly

Jeg fejrer Mors Dag med en lækker konkurrence, hvor den heldige vinder kan forkæle sin mor med disse smukke PEARLY øreringe med ferskvandsperler i rosa forgyldt sølv (værdi 1099 kr).

Sådan deltager du:

1: Hvilket smykke fra JEWLSCPH ville du forkæle din mor med, hvis du kunne vælge frit?

2. Indsæt linket herunder med beskrivelse på HVORFOR.

3. Del samme link på din Facebook-profil og tag din mor og JEWLSCPH (husk at “like”  JEWLSCPH på Facebook HER,  så du kan tagge os)

Konkurrencen slutter d. 10 maj kl 17.

Held og lykke – og glædelig Mors Dag. Forkæl din mor i dag OG resten af årets dage;)

ENGLISH

I’m celebrating Mothers Day with this GIVEAWAY – where the winner can spoil her mom with this pair of beautiful PEARLY earrings in rose gold-plated silver with freshwater pearls (150 euro)

How to win:

1. If you could choose any jewellery from JEWLSCPH,  which would you choose for your mom?

2. Share the link herunder, and why this would be perfect for her.

3. Share the same link on you Facebook-profile tagging your mother and JEWLSCPH (make sure you “like” JEWLSCPH at Facebook HERE,  so you can tag us)

The GIVEAWAY end the 10th of May at 17.00.

Good luck and happy Mother’s Day.

Relaterede indlæg

5 Kommentarer

 • Svar
  S
  8. maj 2016 den 13:02

  http://www.jewlscph.com/da/smykker/produkter/halskaeder/3796-halskaede-starlight-smuk-og-funklende-stjernehalskaede-besat-med-diamanter.html min mor fortjener kun det bedste, fordi min mor er den bedste. Med mig og mine søskende har hun haft hænderne fulde og hun har altid sat os før sig selv, som mødre gør. Hun skal have en stjerne af to årsager, den ene er at hun ER en stjerne, den anden er at vi hjemme hos os siger til hinanden “jeg elsker dig mere end der er stjerner på himlen”, og det trøster lige meget hver gang. Og så falder mors dag i år sammen med 50 års fødselsdag, så det ville være det vildeste at kunne give hende noget lidt mere eksklusivt end man kan slippe afsted med på SU.

  • Mai Manniche
   Svar
   Mai Manniche
   12. maj 2016 den 10:11

   Kære Sofie, tillykke – du har vundet☺ send din adresse til info@jewlscph.com og øreringene kommer afsted ☺

 • Svar
  Maria Seidelin
  9. maj 2016 den 16:14

  Hvis jeg frit kunne vælge ville jeg vælge denne smukke ring http://www.jewlscph.com/da/smykker/produkter/diamanter/yndig-fingerring-i-14-karat-guld-og-tre-brillantslebet-diamanter.html til min Mådder <3 Min mor er den sejeste jeg kender – hun fik mig som 17 årig og har altid klaret alting selv. Hun har altid gjort alt hvad hun kunne for at vi havde det godt – hun har bare været uheldig at møde flere udfordringer end så mange andre. Men hun rejser sig op ved det træ hun er faldet – det er beundringsværdigt! Hun blev som 50 årig fyret fra sit job gennem +20 år, hun tog kontoruddannelse og offshore kursus og arbejder nu på boreplatform. Det er så sejt – hun sætter sig ikke og har ondt af sig selv! Det er et forbillede jeg er stolt af. Hun overøser mine unger med omsorg, kærlighed og nærhed <3 Hun er den bedste mor og bedste til mine unger <3 Jeg ville elske at forkæle hende med de smukke øreringe <3

  Grunden til mit valg faldt på ringen med de tre sten er at den skulle symbolisere min mor, søster og jeg <3 Og hun kunne tage den på i helikopteren når hun skal på Nordsøen, så er vi alle altid samlet på trods af afstanden <3

 • Svar
  Pia Sroka
  9. maj 2016 den 16:47

  Denne ring skal min mor have fordi, hun har altid været der for mighttp://www.jewlscph.com/da/smykker/produkter/ringe/4920-ring-feather-smuk-fjer-ring-i-forgyldt-soelv-med-hvid-topas.html og mine 4 søskende. <3

 • Skriv kommentar