MOLLY & ME

Treat me good..

_20160423_180046

Det er ingen hemmelighed, at jeg er VILD med at få massage. Professionel massage, og gerne dybdegående – for jeg skal kunne mærke mine muller bliver forkælet og masseret. Det fortjener de. Jeg bruger min krop en hel del, træner meget og er vild med det. Men jeg er også meget bevidst om, at jeg skal give kroppen noget igen – og der er simpelthen ikke noget bedre end en rigtig god omgang massage – helst to timer af slagsen. Det kan dog være svært i mit program at finde tid til to timers massage, meeeen derfor er jeg ekstra glad for, at min nye yndlingssted – Ezanza Massage – har de bedste åbningstider, med åbent lørdag og søndag – og selv på udvalgte helligdage har de åbent. Oven i hatten er det nogle virkelig dygtige massører de har, og efter hver behandling skriver de journal, så den næste er opdateret. I LOVE it.

Ezanza Massage ligger i centrum af København – Nørregade 22, og er nemt at komme til. Udover dybdegående fysiurgisk massage som jeg sværger til, så har de et hav af andre typer af massage og skønhedsbehandlinger. Så du kan få det hele – og bliver helt sikkert ikke skuffet. Det er jeg i hvert fald ikke – og jeg er kræsen!

Hvordan forkæler du dig selv – og din krop?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOLLY & ME