Smykkestyling

FLOWER RUSH

_20160415_095045_20160415_095012

Skal du ud i aften – eller imorgen aften? Uanset om det er til middag eller fest, så er jeg fortaler for, at vi ALTID dresser os op. For vores egen og de andre gæster skyld. For vores egen skyld, fordi livet er og bliver sjovere når vi føler os TOP lækre. For andres skyld fordi livet er smukkere med noget smukt at kigge på. Se nu denne couture kjole – på ingen måde too much, det handler ‘bare’ om stylingen. Med mit valg af ‘boheme’-agtige smykker er den perfekt til et middagsarrangement. Havde jeg derimod valgt store diamantsmykker var der galla på programmet.

Rigtig god weekend – og HUSK,  at smykkerne gør hele forskellen.

ENGLISH

Going out tonight or tomorrow night? NO matter if it’s for a dinner or a big party, dress up! It can never be to much dressing up, and makes everything more fun for both you and the other guests. For you, since it’s just so much better to feel beautiful,  and this you will when dressing up. For the other guests, because it’s just so much more fun to look at something nice – YOU.  So dress up, and be happy. Look at my look, when I match with the bohemian style gold-plated jewellery,  the look is perfect for an dinner. If I had instead matched with diamond jewellery it would have been perfect for a big galla. So remember this – it’s all about the styling, and the jewellery tops any look.

Have a happy weekend ☺

JEWELLERY

Earrings QUEEN gold-plated silver / Necklace GRACIOUS gold-plated silver + white topaz / Bracelet TWISTED GEM gold-plated silver + white topaz / Ring SUPERIOR gold-plated silver + black silver + white topaz + singlecut diamonds / Ring TWISTED GEM gold-plated silver + white topaz

LOOK

Haute couture dress – Stasia Couture / Tights – Wolford / Pumps – Prada

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar