Backstage

One of those days…

Screenshot_2016-04-14-15-10-55Kender I de dage, hvor man bare synes INTET spiller? Efter to dage på langs pga helt forslåede knæ (jeps, jeg faldt i søndags), så har jeg sådan en dag. Men hvad skal der så til for at gøre mig glad? Et lækkert look med de helt rette smykker….. Hvad synes I om dagens look? Og altså bare fordi man ikke er på toppen skal vi jo ikke skjule os selv vel – så bukserne er selvfølgelig knaldrøde – OGSÅ selvom jeg i dag føler mig mere som en grisebasse end prinsesse;)

Kender I de dage? og hvad gør i for at komme i godt humør?

ENGLISH

Do you know the days where you fell like NOTHING is going your way? Well after two days in bed, with my blue knees (I felt on sunday) – it’s one of those days for me. BUT then I’m so lucky that what makes me happy is wearing the perfect look, with amazing jewelry… What do you do to get yourself up and running in days like this? And remember just because we have bad days there is no need to hide oneself – like my leggings are all red;) AND having bad days is just a part of being human:)

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar