Backstage

JEWELLERY & FLOWERS – FOR LIFE!

århus_28-1

århus_32

århus_22

århus_24

_20160409_100041

århus_27

Jeg er VILD med blomster, smukke blomster gør en verden til forskel og super vigtigt for indretningen og helhedsindtrykket i vores butikker i Århus (Klostergade 3) og København (Blegdamsvej 104a). Tidligere brugte vi ugentligt oceaner af tid og ikke mindst penge, på ugentlige indkøb af de rette blomster. Men efter forleden at have været i London og bemærket at der overalt – selv i de fineste butikker – udelukkende bruges smukke kunstige silkeblomster, besluttede jeg mig for, at det skulle vi også have i vores butikker. Det giver rigtig god mening, for på den måde får man de smukkeste versioner – ingen er halvvisne,  og så er det ikke kun sæsonens udvalg.  ALT er muligt. Dog er kunstige blomster ikke ‘bare’ kunstige blomster, der er en verden til forskel på kvalitet og designs. Jeg brugte derfor en del tid på at finde frem til den rette leverandør. Jeg fandt Thomas Andersen, der har Flower Factory, som udelukkende forhandler high-end silkeblomster og planter, der er så smukke så smukke og ligner fuldstændig ægte blomster – af den smukkeste og friskeste slags. I samarbejde med Thomas har vi nu dekoreret butikkerne, og hold nu op, hvor er det smukt. Se selv på billederne.

DU kan også selv få fingrene i smukke silkeblomster og planter – og så med 20%. Shop online på www.FLOWERFACTORY.dk og brug rabatkoden: fromjewlscph20

Yes, smykker er for livet – og de smukke silkeblomster ligeså 😉

ENGLISH

I LOVE flowers, they are the perfect touch for anything – and therefore an important part of our decoration at our stores in Aarhus and Copenhagen.  We used to spend weekly so much time finding the perfect flowers. Bit those days are gone,  after I on my latest trip for London realised, that even the most high-end luxury stores uses artificial flowers in their decorations.  So I decided we should do the same. But artificial flowers are not ‘just’ artificial flowers, there is so many different kinds and quality. I spend a lot of time finding the best supplier, and found Thomas Andersen, who has FLOWER FACTORY, selling only high-end silkflowers and plants. In collaboration with Thomas we have know decorated our stores in Copenhagen and Aarhus,  and it looks amazing.

YOU can also get your own stunning silkflowers – and with 20% off. Shop online at WWW.FLOWERFACTORY.DK at use the code: fromjewlscph20

Yes, jewellery is for life – flowers also;)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar