Smykkestyling

7 days 7 looks @ FASHION-POST

_20160406_124819_20160406_124732

_20160406_124753

Da søde Kristian Hindø-Lings, fra det super cool modesite Fashion-post.dk forleden spurgte mig om de måtte følge mig i deres serie “7 DAYS 7 LOOKS”, sagde jeg selvfølgelig JA. Vi starter i dag, dvs de næste 7 dage kan du følge mig på Fashion-post.dk – mine looks og hvorfor jeg har liiiiige det sæt på.

Læs om dagens look HER

ENGLISH

When Kristian Hindø-Lings from the cool fashionsite Fashion-post.dk asked me if I would make their “7 DAYS 7 LOOKS” my answer was of course: YES. We are starting today, so the next 7 days you can follow me on Fashion-post.dk, my looks and WHY the look is perfect for that day.

Read about todays look HERE

JEWELLERY

Earrings BLACK SOLAR black silver + black onyx / Necklace BLACK SOLAR black silver + black onyx / Bracelet BLACK SOLAR black silver + black onyx / Ring HEARTBEAT black silver

LOOK

Top,  hoodie, skirt,  tights – Wolford / Pumps – Christian Louboutin

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Marie
    6. april 2016 den 13:13

    Skynder mig ind på Fashion Post og læser videre 🙂 Tak for tip!
    http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  • Skriv kommentar