Backstage

Foooled… By me;)

2016-04-02_16.11.30

OMG jeg kan næsten ikke tro HVOR godt jeg fik skovlen under jer alle med hele to aprilsnar…  Den ene med en lillesøster til Molly – den anden med at jeg skulle på date… Selvom jeg ville elske at have en lille hvalp, så er mit liv ikke til det nu, og i stedet nyder jeg Mollys selskab når jeg er hos mine forældre eller når Molly er med på kontoret. Hvad angår daten, så er det slet ikk mig, for ja rigtig mange skriver til mig (okay måske ikk tusindvis – men overdrivelse fremmer forståelsen), men helt ærligt er jeg ikke ‘date’-typen. Jeg vil hellere lære vedkommende at kende hen ad vejen Og han mig og mit temperament. Naivt?  Næææ, men det gør det måske lidt sværere. Men det er også ok, jeg har ikk travlt for at have travlt – og vil ikke have en mand for bare at have en mand. No matter what – happy april fools day;)

ENGLISH

OMG I almost can’t believe how I fooled you all. First by saying I would by myself a dog – then by saying I would go on a date. Well I love dogs, but my life is not for having my own at the moment – so K love then having the company of Molly when I’m with my parents. And regarding the date?  I’m really no ‘date’-girl. I prefer to get to know the man by time – and he to know me and my temper;) naiv?  Maybe, but that’s my way – and I’m in NO hurry 😉

Happy April fools day 😂

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Marie
    2. april 2016 den 16:37

    Åh, første april er så farlig, haha 😉
    http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  • Skriv kommentar