Backstage

SMOOOTH LEGS…

_20160326_100915

Min hemmelighed til smukke bløde ben? Wolford og Dermalogica.  BUM! Hvordan?

Med Dermalogicas Body Hydrating Cream,  to gange dagligt, får jeg den blødeste og lækreste hud.

Wolford sværger jeg til, når stængerne skal vises frem under en nederdel etc. Faktisk har jeg selv om sommeren gerne strømpebukser på, for benene bliver bare lige ‘det’ smukkere at se på. Strømpebukser er så ikke ‘bare’ strømpebukser – god kvalitet, smukke farver og pasform er helt afgørende.  Og Wolford er og bliver de bedste på markedet. Netop perfekt her til foråret og sommeren, er Wolfords nye ‘Nude 8 Tights’ – som er en hel tynd strømpe, der føles som ‘second skin’ og perfekt til forår og sommer. Jeg har da selvfølgelig allerede fået fat på et par – og det kan du også HER.

HUSK: ‘FLASH those legs’ 😉

Ringen? GLAMOROUS CIRCLE i forgyldt sølv med hvid topas ædelsten.

ENGLISH

My secret to beautiful smooth legs? Dermalogica and Wolford. Why?

With Dermalogicas ‘Body Hydrating Cream‘ I make sure for the softest legs – using it two times a day.

When flashing my legs,  I’m always wearing Wolford tights.  They are simply the best – and wearing tights makes the legs looking perfect. Even for spring and summer I like wearing tights. The legs just looks nicer in tights. But tights is not ‘just’ tights – the quality, colours and shape is important.  And there is no doubt – Wolford tights are the best. Perfect for spring and summer is their new ‘Nude 8 Tights ‘, so thin and soft – feeling like ‘second skin’. I have of course already got myself a pair – get yourself a pair HERE.

REMEMBER: ‘FLASH those legs’ 😉

My ring?  GLAMOROUS CIRCLE in gold-plated silver and white topaz.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar