Backstage

TYRKISKEGADEHUNDE.DK

_20160322_102446

_20160321_215008

_20160322_101900

_20160322_101930

_20160321_193914

_20160322_102000

_20160321_151929

Jeg er og bliver HELT VILD med personer der brænder for en særlig sag og lægger blod, sved (og måske lidt tårer) i at gøre en forskel. Derfor var jeg ikke et sekund i tvivl, da Silas Holst for nogle uger siden spurgte om jeg ville donere et smykke til en auktion i forbindelse med hans og Lone Vorbergs nystartede forening ‘tyrkiske gadehunde – second home dogs’. En forening der har til formål at indsamle penge til tyrkiske gadehunde, sikre dem bedre vilkår i Tyrkiet og endda få så mange som muligt til Danmark og kærlige hjem. Præcis som Silas har fået gadekrydset Fruity til Danmark.

Auktionen blev afholdt i går på Lones SUPER cool restaurant MAD CPH på Vesterbrogade – og vi var rigtig mange der, selv på en mandag aften i påskeferien, deltog og støttede op. Jeg var bla i godt selskab med de to dejlige kvinder Vicki Berlin og Claudia Rex,  og fik da også lige taget et foto med Silas og Lone. Derudover var der optræden fra dansk top legenden Susanne Lana – og ikke mindst Szhirley, med den HELT fantastiske stemme.

Vil du også være med til at give tyrkiske gadehunde et bedre liv? Så kan du nemt og sikkert overføre ethvert beløb via MobilePay: 22769045

Læs også meget mere om foreningen og deres arbejde HER.

ENGLISH

I absolutely LOVE people who fight for something special, and do what they can to make a difference.  Therefore there was no doubt in my mind when Silas Holst a few weeks ago asked me, if I wanted to donate a piece of jewellery for their charityevent for their newly started union ‘turkish streetdogs – second home dogs’. The purpose with the union is to get money for the turkish streetdogs, giving them a better life and even get some of them to Denmark and a loving home. Like Silas has Fruity.

Yesterday they had this first charityevent at Lones SUPER cool restaurant MAD CPH,  and there was so many cool people attending,  among them the cool chicks Vicki Berlin and Claudia Rex. Of course I also got myself a picture with Silas and Lone ☺

Do YOU want to make a difference also and help turkish streetdogs?  Then you can easily donate any amount through Mobile Pay: +45 22769045

You can also read more about the union and their work HERE.

JEWELLERY

Earrings MULTI HOOPS gold-plated silver (OBS remember we are currently having a special easter offer on these earrings for 1399DKK – normal price 1799DKK) / Necklace SMILEY gold-plated silver / Bracelet SOLID CUFF gold-plated silver / Ring BUTTERFLY gold-plated silver + white topaz / Ring STARRY gold-plated silver + white topaz

LOOK

Dress – MMissoni / Jacket – Pierre Balmain / Tights – Wolford / Pumps – Mentor / Bag – Chanel

HAIR & MAKE-UP 

Malene Windekilde / The Powderroom CPH 

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar