Backstage

SMILEY AARHUS

_20160316_091119

Gæt hvor jeg er i dag? Yes, i vores butik i Aarhus,  and loving it. Så er du i Aarhus i dag, så kig da lige forbi til en omgang smykkestyling.  Husk altid, at smykker skal prøves på, og hos os giver vi os rigtig god tid til, at hjælpe dig med det perfekte smykke, hvad end det er til dig selv eller en gave. Skal smykket bruges til en særlig fest og har du allerede kjolen, så tag den med og vi styler sammen ☺ Nåå ja er du københavner?  Så har vi jo også butik på Østerbro. OG du kan desuden altid shoppe online 24/7 på vores WEBSHOP.

Du finder vores to butikker her:

Aarhus: Klostergade 3.

København: Blegdamsvej 104a, Østerbro.

Se åbningstider HER.

ENGLISH

Guess where you’ll find me today? YES, at our jewellery store in AARHUS.  So are you out shopping in Aarhus today, then pop by. Are you in Copenhagen?  Then pop by our store at Oesterbro.  In our stores we are always ready and taking good time to help you find the perfect jewellery,  whether it’s for yourself or a gift.  Are you looking for jewellery to add the perfect touch to a special look? Then take the look with you, and we’ll style it together. Oooh and of course you can always shop online 24/7 at our WEBSHOP.

Find our stores:

Aarhus,  Klostergade 3.

Copenhagen,  Blegdamsvej 104a, Oesterbro.

For opening hours see HERE.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar