SCOUTING

AMAZING AARHUS

2016-03-15 08.18.01 1

_20160315_082058

_20160315_082143

_20160315_082116

_20160315_082319

_20160315_082336

Uden kærlighed til naturen og grønne arealer, så er der groft sagt en sort fremtid forude. Derfor er jeg VILD med det århusianske koncept Ø-HAVEN. Et område jeg ofte slår et smut forbi – året rundt – for at nyde naturen, midt i Aarhus. Konceptet er, at “folket får mulighed for at være bybønder og dyrke egne afgrøder” – midt i storbyen, mellem nybyggeriet på Aarhus Ø. Udover det skaber en fantastisk oase i en storby – så er det også en super smart måde at uddanne byens børn i natur og landbrug, i miniformat.

Denne morgen startede jeg – igen – med at slå et smut ned forbi Ø-HAVEN. For selvom afgrøderne ikke er gået i gang med at spire endnu, oven på vinteren, så er det en dejlig oase at besøge. Og så endda kun et spytkast fra vores lejlighed i Lighthouse (nybyggeriet nord for Ø-HAVEN). 

Jeg fandt lidt billeder på Ø-HAVENS Instagram profil,  der viser hvordan haven blomstrer om sommeren.

Sådan et område burde være i enhver storby – og endnu en grund til jeg er VILD med Aarhus.

God dag ☺

ENGLISH

Without caring for the nature – the future looks a little bit dark…  Therefore I’m SO in love with the concept OE-HAVEN in Aarhus.  Placed in the middle of modern buildings at Aarhus Island,  OE-HAVEN gives “the people the opportunity to be cityfarmers having their own garden” – right in the middle of the city. Apart from creating an amazing green area in the city it’s also a perfect way to educate the children of the city in agriculture and nature.

I started this moorning – again – with a walk around in OE-HAVEN, enjoying it full on. Though the gardens are still not growing this year, after the winterperiod, it’s still such an amazing and lovely place to be. And then only 100 meters from our appartement in Lighthouse (the building north of OE-HAVEN).

I found some pictures showing OE-HAVEN in the spring/summer time, at their Instagram profile.

Such area should be in every big city – Copenhagen watch and learn!

Have a happy day☺

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCOUTING