RED ALARM!

SCOUTING

2016-03-14 09.15.19 1

2016-03-14 09.04.06 1

2016-03-14 09.16.22 1

Disse dage nyder jeg Aarhus og er at finde i vores butik i Klostergade 3. Meeen jeg får også tid til at nyde den helt fantastiske udsigt fra vores lejlighed – der er INTET som et smukt vue udover havet, her Århus Bugt. Solbrillerne? Det er eget design, hvad siger du til dem?

ENGLISH

These days I’m enjoying Aarhus, you can find me at our flagship store at Klostergade 3. But I’m also finding time to enjoy the incredible view from our appartement,  there is nothing more beautiful than the look over the ocean. Here you’ll se Aarhus Bay. My sunglasses?  They are my own design – what do you think?

JEWELLERY

Earrings MINI CHAIN gold-plated silver + white topaz / Earrings MINI gold-plated silver + white topaz / Necklace MINI gold-plated silver + white topaz / Bracelet MINI gold-plated silver + white topaz / Ring MINI gold-plated silver + white topaz / Ring TWISTED GEM gold-plated silver + white topaz

LOOK

Pants – MMissoni / Jacket – Zara / Pumps – Chanel / Sunglasses – JEWLSCPH

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RED ALARM!