Backstage Rød løber

GO #FETTER

2016-03-11 09.42.27 1

2016-03-11 09.35.11 1

2016-03-12 10.01.56 1

2016-03-12 10.48.15 1_20160312_100257

_20160312_100104

Jeg er VILD med mennesker der gør op med Dr. Jante, gør det de tror på og brænder for. Uanset hvad andre måtte mene. Det må man sige tidligere tennisspiller og realitystjerne Frederik Fetterlein gør. Og det er jeg vild med. Frederik er en super cool mand der ikke er bange for udfordringer og andres mening. Han synes nu tiden er inde til andet end reality og har derfor kastet sig over at lave en drama- og komedieserie – “FETTER”  – hvor han selv spiller hovedrollen. Derudover medvirker bla. Lina Rafn og Uffe Holm. Jeg har selv set et lille klip fra serien, og det tegner godt;)

I går var jeg inviteret til launchparty på HIVE – hvor jeg selvfølgelig kiggede forbi for at sige tillykke ☺

FETTER kan downloades på streamingtjenesten Mashed, hvor du kan se de første to afsnit gratis. Se “FETTER” HER.

ENGLISH

I LOVE people that ignores Dr. Jante and follow they heart doing what they believe in. Frederik Fetterlein is one of these people. Known for both his tennis-career and being a realitystar,  Frederik has now decided to try something new and have just launched the drama- and comedyserie FETTER.  He plays…  Himself!  Among others Lina Rafn and Uffe Holm is also in the serie. To tell out of the short clip I’ve already seen, it’s going to be hilarious 😉

Yesterday I was invited for the launchparty of FETTER at Hive, and I popped by to congrat Frederik.

FETTER can be downloaded on the new streamingservice Mashed – and the first to episodes for free. See “FETTER” HERE

JEWELLERY

Earrings GLAMAZON black silver + singlecut diamonds / Necklace LIGHTENING black silver + singlecut diamonds / Ring CIRCULAR 14k gold + black silver + singlecut diamonds / Ring CROSSOVER black silver + singlecut diamonds / Watch MANNICHE TIMEPIECES 

LOOK

Dress + tights – Wolford / Blazer – ZARA / Pumps – Christian Dior / Bag – Chanel

HAIR & MAKE-UP 

Malene Windekilde – The Powderroom CPH

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar