Backstage

CUSTOMMADE for YOU

20160224_100528

Drømmer du om et helt særligt smykke? Går der en lille designer gemt i dig? Så kom til mig, jeg kan hjælpe dig OG er vild med det. Som noget helt særligt tilbyder jeg nemlig at lave smykker på bestilling. Og jeg kan lave ALT – i guld, sølv med og uden ædelsten og i alle priskategorier. Send mig din forespørgsel på MAIL og jeg vender retur.

Herover et lille udvalg af speciallavet smykker – lige fra en sølvhalskæde (lavet for den dygtige modedarling Pernille Teisbæk) til en cool herre vielsesring til Kim Bodnia.

Se flere eksempler på speciallavet smykker HER. Only the sky is the limit…

ENGLISH

Are you dreaming of a very special jewellery, a design or something that means something special for you? Then let me know. Since I offer to help you making this special piece of jewellery.  I can make it in gold, silver – with or without precious stones. And in every pricerange.  Just send me an E-MAIL with your request and I will get back to you.

Above you see a few examples of some of my custommade designs.  From anecklace in silver with letters (I made for the cool fashiondarling Pernille Teisbæk) to a weddingband made for the autor Kim Bodnia.

See more examples of custommade jewellery HERE.  Only the sky is the limit…

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar