Backstage Smykkestyling

Oooh lord!

_20160220_093000

_20160220_093022

Hvem sagde dårligt vejr? Ikk mig, for som den pels-elskende kvinde jeg er, så glæder jeg mig over kulden og hopper i en lækker pels. Se nu lige her – den smukkeste pearlfarvet mink fra landets bedste bundtmager og pelsdesigner Sten Bergstrøm.  Ja, jeg har en del pelse – men der er ingen tvivl,  de smukkeste, lækreste og absolut mest fantastiske…. Det er dem jeg har fra Hr. Bergstrøm.  Sten ved hvad han snakker om – og ligesom jeg selv er passioneret helt ud til fingerspidserne vedr. ALT med smykker, ædelsten etc. – Så er jeg helt vild med andre der er ligeså passioneret om deres metier, og det er Sten. Dyrevelfærd er også på dagsordenen og Sten bruger pels fra Kopenhagen Fur, der netop er kendt for deres høje fokus på dyrevelfærd (og kvalitet).

Om jeg har endnu en pels på ønskelisten?  Ja… Jeg drømmer hede drømme om en grå mink…

ENGLISH

Who said bad weather?  Well, not me – since as an fur-loving lady I like the cold weather, so I can wrap myself into a stunning fur. Like the one I’m wearing here – the most beautiful pearl-coloured mink from craftman and furdesigner Sten Bergstrøm. Yes, my wardrobe has quite a few furs – but there is NO doubt, the most beautiful, best qualities and absolutely most amazing – are the ones I have from Sten. He knows for sure what he’s doing – and just as I’m extremely passionate about everything regarding jewellery,  precious stones etc. – I LOVE when others are the same about their work. And Sten is for sure. He’s also focused on animalcare – using furs from Kopenhagen Fur, known for their focus on this matter (and the highest quality).

Ooh do I have one more fur on my wishlist? Yes… A grey mink…

JEWELLERY

Earrings MINI gold-plated silver + white topaz / Earrings MINI DOT gold-plated silver / Ring BUTTERFLY gold-plated silver + white topaz / Ring MINI DOT gold-plated silver

LOOK

Fur – Sten Bergstrøm

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar