Wuhuuu - 55K!

My inspiration? JOIN ME

IMG_20160218_121451

Hvad inspirerer dig? Jeg er – udover modeverden – meget inspireret af kunst og kulturlivet.  Lige fra dygtige kunstmalere til storslåede teaterforestillinger. Hvad angår kunsten er jeg vild med at besøge både gallerier og museer. Desværre er det ofte tiden der gør, at jeg ikke får besøgt dem jeg vil. Det angår også teaterforestillinger. Derfor har jeg beslutter mig for, at minimum en gang månedligt skal jeg besøge et museum – eller se en spændende teaterforestilling.

Så join in – kom med gode bud på hvilke museer jeg bare SKAL besøge, nogle særlige udstillinger, gallerier, teaterstykket?

Og nej, det behøver ikke være udstillinger med tre af mine favoritkunstner som du ser herover: Damien Hirst,  Mr. Brainwash og Thierry Fuiz 😉

ENGLISH

What inspires you? Well, apart from the Fashion world and trends, I’m inspired by the world of art and culture. From talented artists to stunning plays. I love visiting museums, galleries – and going for plays. Unfortunately my busy schedule makes it a bit difficult,  but I’ve now decided that minimum one time pr month I will visit a museum, galleri, watch a play – or something else connected to art and culture. So let me know – what should I see, visit etc?

And no, it doesn’t need to be with three of my favourite artists you see above – Damien Hirst, Mr. Brainwash or Thierry Fuiz – less can do it;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wuhuuu - 55K!