POWERskirt... In colours!

Valentines reflecsions…

_20160214_104332

Åååh ja den kærlighed – kærlighed gør livet smukt og uden kærlighed ‘du’r helten ikke’.. Men hvad er så kærlighed – er det kærligheden mellem to elskende? Ja det er det – OGSÅ.  For kærlighed er så meget mere end det, det er kærlighed til familien, vennerne og livet. Kærlighed er afgørende for ALT vi laver – selv dit arbejde er ligegyldigt hvis du ikke har kærlighed til det… Sådan tænker jeg i hvert fald – og det betyder også jeg ikke har travlt med at finde manden i mit liv. Jeg kan sagtens vente – for jeg har så meget kærlighed fra alle andre fronter i mit liv:)

Dagen i dag – Valentins Dag – er jeg vild med, dejligt at fejre kærligheden. Dagen er dog også trist i min familie, for præcis d. 14 februar 2010 mistede vi min elskede mormor efter kort tids sygdom. Hun er savnet hver dag, ja selv lige i dette sekund har jeg lyst til at ringe til hende… Men i stedet for at græde, vil jeg bruge dagen med min familie og mindes ekstra meget al den kærlighed vi havde med min mormor – og den kærlighed vi fortsat har med hinanden.

GLÆDELIG VALENTINS DAG 🙂

ENGLISH

LOVE…  Love makes the world goes around – love is all that matters. Without love ‘the hero can not work’ – as they say…  And it’s SO true. But it’s not only the love between a loving couple – it’s just as much the love from and to your family,  friends, life – and even your job. Think about it – a job you’re not loving? Find a new one… Well that’s my opinion – since for me love has to be a part of all aspects of my life. That’s also the main reason why I don’t rush out to find ‘my man’ – I have so much love from my family, friends etc – so I don’t ‘just’ need a man for love. I need a man for being the right for me;)

Today it’s Valentines Day – and I LOVE the fact that we celebrate love.  But today is also a day filled with sadness in my family – since exactly the 14th february 2010 we lost my grandmother.  Not a day goes by where she’s not missed – but instead of crying about our loss, today me and my family will celebrate ALL the love we had with my grandmother – and the love we have so strong today in my family.

HAPPY VALENTINES DAY:)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POWERskirt... In colours!