Backstage

Valentines reflecsions…

_20160214_104332

Åååh ja den kærlighed – kærlighed gør livet smukt og uden kærlighed ‘du’r helten ikke’.. Men hvad er så kærlighed – er det kærligheden mellem to elskende? Ja det er det – OGSÅ.  For kærlighed er så meget mere end det, det er kærlighed til familien, vennerne og livet. Kærlighed er afgørende for ALT vi laver – selv dit arbejde er ligegyldigt hvis du ikke har kærlighed til det… Sådan tænker jeg i hvert fald – og det betyder også jeg ikke har travlt med at finde manden i mit liv. Jeg kan sagtens vente – for jeg har så meget kærlighed fra alle andre fronter i mit liv:)

Dagen i dag – Valentins Dag – er jeg vild med, dejligt at fejre kærligheden. Dagen er dog også trist i min familie, for præcis d. 14 februar 2010 mistede vi min elskede mormor efter kort tids sygdom. Hun er savnet hver dag, ja selv lige i dette sekund har jeg lyst til at ringe til hende… Men i stedet for at græde, vil jeg bruge dagen med min familie og mindes ekstra meget al den kærlighed vi havde med min mormor – og den kærlighed vi fortsat har med hinanden.

GLÆDELIG VALENTINS DAG 🙂

ENGLISH

LOVE…  Love makes the world goes around – love is all that matters. Without love ‘the hero can not work’ – as they say…  And it’s SO true. But it’s not only the love between a loving couple – it’s just as much the love from and to your family,  friends, life – and even your job. Think about it – a job you’re not loving? Find a new one… Well that’s my opinion – since for me love has to be a part of all aspects of my life. That’s also the main reason why I don’t rush out to find ‘my man’ – I have so much love from my family, friends etc – so I don’t ‘just’ need a man for love. I need a man for being the right for me;)

Today it’s Valentines Day – and I LOVE the fact that we celebrate love.  But today is also a day filled with sadness in my family – since exactly the 14th february 2010 we lost my grandmother.  Not a day goes by where she’s not missed – but instead of crying about our loss, today me and my family will celebrate ALL the love we had with my grandmother – and the love we have so strong today in my family.

HAPPY VALENTINES DAY:)

 

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar