Smykkestyling

Clinic CeriX – POWERwomen

_20160212_092351

_20160212_092417

_20160212_101141

_20160211_171958

Cecilie Hother

Clinic CeriX – det er navnet på skønne Cecilie Hother og Rie Jensens skønhedsklinik i København, som jeg i går var inviteret til åbningen af.

Hvad er så CeriX? En ny speciallægeklinik for kosmetiske behandlinger to veninders nye klinik er ikke ‘bare’ endnu en klinik – nej den er med et helt særligt fokus. Nemlig at hjælpe kvinder med PCO – en hormonsygdom som Cecilie Hother selv har, der bla giver øget skægvækst og gør det svært at få børn. Cecilie står med klinikken frem og fortæller om hvordan hun – netop med Ries behandlinger – lever i allerbedste velgående med PCO. Og det ønsker hun også andre med PCO skal. Faktisk har Ca 20% af de danske kvinder PCO. Så det er jo en del!

Rie er uddannet sygeplejerske og hende der varetager behandlingerne. Jeg forudser dog de hurtigt får brug for flere hænder. For med det koncept, engagement,  beliggenhed og ikke mindst lækre lokaler – så skal de to POWERkvinder nok få gang i den.

Som nævnt er det Rie der varetager behandlingerne etc. – Cecilie er fortsat at finde både på skærmen og blandt sine smukke smykker. Men ingen tvivl om, at Clinic CeriX er et hjertebarn for dem begge.

Udover særligt fokus på kvinder med PCO så kan alle andre selvfølgelig også få lækre behandlinger,  og klinikkens overskrift er da også: Kosmetisk speciallægeklinik der tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger af højeste kvalitet.

Læs mere HER.

[wpsocialite]

Clinic CeriX – the name of the two friends Cecilie Hother and Rie Jensens new medical aesthetic clinic,  which I was invited for the opening of yesterday.

The Clinic has a special focus on women with PCO – a common endocrine system disorder among women in the reproductive age. Cecilie Hother is diagnosed with PCO herself – giving her excess hairgrowth, problems with acne etc. But with the help of Rie and her treatments,  all these symptoms is removed and Cecilie is going strong! now they want to help other women in the same situation – it’s actually 20% of Danish women having PCO.

Though the clinic is having special treatments for PCO,  they hace treatments for everyone else also.

Read more HERE.

JEWELLERY

Earrings BUBBLES 14k gold + black silver + labradorite + singlecut diamonds / Ring DIAMOND WAVES black silver + singlecut diamonds / Ring EXTRAVAGANT TAG black silver + singlecut diamonds / Watch – MANNICHE TIMEPIECES 

LOOK

Skirt + tights – Wolford / Knit – Elsa Adams Handmade / Blazer – Stasia / Boots – Lanvin / Clutch – Saint Laurent

HAIR + MAKE-UP 

Malene Windekilde – The Powderroom CPH 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar