Backstage Smykkestyling

FASHION WEEK Day 4 – from fur to anaesthesia….

_20160205_070013

_20160205_065943

 

_20160204_144811

_20160204_122313pp7011a.JPG

_20160205_065829

birger_christensen004birger_christensen008birger_christensen018birger_christensen024_20160205_065909

WUHUUU jeg er helt og aldeles VILD med pels, og i går fik jeg da virkelig set sindsygt mange lækre af slagsen – jeg nu drømmer hede drømme om. Jeg var nemlig inviteret til show på D’Angleterre med mode- og pelshuset Birger Christensens AW16 kollektion designet af Michael Kristensen. Du husker måske jeg var så heldig at være inviteret til sneakpeak af kollektionen i mandags til et eksklusivt event, hvor Michael Kristensen og chef-bundtmager Karin Køhler fortalte om kollektionen (læs HER). Med i mandags til fremvisningen var bla også de to seje bloggere – Sandra Willer (bemærk Sandras lækre pels fra Birger Christensen) og Frederikke Egel – der begge selvfølgelig også var med til showet.

Efter mandagens fremvisning var mine forventninger til showet i den grad skruet i top. Om showet så levede op til mine forventninger?  JA – i DEN grad!!! På catwalken sås et utal af smukke pelsdesigns,  lige fra det glamourøse ‘winter nomad’ look til sporty looks og feminine blondelooks. Fælles for alle designs var tydeligvis at pels skal bruges – både til det feminine look og det rå casual look. Og så skal vi væk fra idéen om at pels er for kvinder, det er mindst lige så fedt til mænd! Den nye kollektion indfriede i den grad en af Birger Christensens ambitioner – at gøre pels mere trendy, ungt, anvendeligt og ‘unseasonal’.

Inden showet havde man mulighed for at mærke de lækre skind (fra Kopenhagen Fur) der bruges til alle Birger Christensens pelse og selvfølgelig også den nye AW16 kollektion. Her fik jeg en god snak med en af Birger Christensens dygtige bundtmagere. Så fedt med baggrundsinfo og ikke mindst at mærke passionen for pelsene og den lækre kvalitet. I love it – og kan nu drømme hede pelsdrømme… Indtil jeg køber mig en af slagsen – for rent prismæssigt er de nye AW16 pelse meget nemmere at komme i nærheden af end tidligere tider. Hvorfor? Fordi Birger Christensen har flyttet dele af produktionen til Grækenland og et område der er kendt for deres arbejde med pels. Så kvaliteten et fortsat i top, men arbejdskraften billigere og det gør også resultatet billigere. Præcis som vi også producerer alle JEWLSCPH smykkerne i de bedste kvaliteter i Indien hos de bedste guldsmede.

Se hele Birger Christensens AW16 show HER.

Efter Birger Christensens show drønede jeg ud på modemessen i Bella Centeret,  hvor jeg både havde et par spændende møder og så også gerne lige ville se hvad de forskellige brands præsenterede af trends. Jeg nyder meget lige at gå rundt nogle timer på messen og se på trends og tendenser – inspirerende og ikke mindst også dejligt at se hvor mange spændende modebrands Danmark har, samt nye der hele tiden kommer til. Vi skal være stolte af vores modebranche.

Om min aften endte til en af modeugens vilde fester? NOPE, den endte med en sej omgang i tandlægestolen, da det i går morges gik op for mig at jeg forleden havde knækket en tand. MEGA dårlig timing i en presset modeuge,  men heldigvis har jeg verdens bedste tandlæger – Lone og Marie fra Tandlægerne i Palæcenteret – som på trods af, at de begge var syge og faktisk lukkede kl 16, ventede på at jeg kom drønende kl 19!! Det et service og hvor er jeg taknemmelig – dejligt at have gode mennesker omkring sig.

Så en dag fra den ene yderlighed til den anden – fra storslået show til bedøvelse og bor… Og nu med tænderne fixet og klar til modeugens sidste dag.

ENGLISH

WUHUUU,  I LOVE FUR, and yesterday I was introduced for SO many amazing ones.  I was invited for show at D’Angleterre with the fur- and fashionbrand Birger Christensen showing their AW16 collection designed by Michael Kristensen.  You might remember that I went for an exclusive sneakpeak earlier this week, where Michael Kristensen together with Chief Pattern Cutter Karin Køhler told us about the collection (read more HERE). At the event was two very cool blogger chicks Sandra Willer (notice Sandras fur from Birger Christensen)  and Frederikke Egel – they where of course also at the show.

So did the show live up to my expectations after the sneakpeak?  For sure! At the catwalk was ONLY stunning furdesigns – from glamorous looks to more sporty look. Alltogether showing that fur has to be used – for both glamourous and sporty looks. By both men and woman. The collection also fullfilled one of Birger Christensens main ambitions – making fur more young, trendy and ‘unseasonal’.

Before showtime we could get closer to the furs used in all Birger Christensens designs – and of course also the AW16 collection – from Kopenhagen Fur, in the best quality.  I had a very good talk with one of the craftmen – and what a pleasure to feel his love for the furs, as much as I felt it from Michael and Karin at the event. I love when every person behind a brand is passionate about it.

Anyways, now I’m dreaming hot dreams about all these amazing furs… But my dreams might be realised soon since the new collection is in more affordable pricelevels due to the fact that a part of the production is moved to Greece, and an area known for their work with furs. So the same high quality as always – but cheaper wages making the furs cheaper. Exactly as we have our JEWLSCPH production in India – the highest qualities and best craftmen, but cheaper wages.

See the Birger Christensen AW16 collection HERE.

After showtime I rushed out af the fair in Bella Centeret,  where I had a few meetings and then walked around to see which trends the brands focused on. I enjoy to walk around at the fair feeling the ‘buzz’ and energy from all the brands.  And also to see how many Danish brands we have. We can be proud of our Fashion industry!

So did my day end at one of the big fashion parties? NOPE, it ended at the dentist – since I the same moorning realised I had broken a tooth – and it had to be fixed. Not exactly what I needed these busy fashion days. But luckily I have the BEST dentists – Lone and Marie at Tandlægecentret i Palægade – who waited for me rushing in at 19.00 even though they where both sick and actually closed at 16.00. That’s service, and I appreciate this SO MUCH.

So a day from one extreme to another – showtime to anaesthesia… And now my teeths are fixed and ready for the last day at Copenhagen Fashion Week.

JEWELLERY

Earrings MIDNIGHT/SHORT 14k gold + brilliantcut diamonds / Necklace INITIALS 14k gold + brilliantcut diamonds / Ring INITIALS 14k gold + brilliantcut diamonds / Ring CAESAR 18k gold / Bracelet INITIALS 14k gold + brilliantcut diamonds.

LOOK

Blazer – Signe Junker / Top – Wolford (from the new COTTON CONTOUR collection) / Leggings – Joseph / Boots – Lanvin / Bag – Saint Laurent

HAIR & MAKE-UP 

Malene Windekilde – The Powderroom CPH

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar