Backstage

FASHION WEEK Day 3 – from lace to leather

_20160204_081258

_20160204_081802_20160204_081737

barbara_i_gongini046 _20160204_082153

mary

Copenhagen Fashion Week åbnede officielt i går – jeg har dog været i gang siden mandag;) På mit program i går stod show hos Stasia på D’Angleterre,  samt hos Barbara I Gongini på Københavns Rådhus.  Sidstnævnte avantgardistisk med ballet på catwalken – førstnævnte de smukkeste glamourøse rober. Efterfølgende var jeg faktisk også inviterede til to af modeugen største fester: The Reception på D’Angleterre og Eurowoman & Euromans fest på Salotto 42. Men jeg måtte kaste håndklædet i ringen, jeg var simpelthen for træt og kørte hjem for lige, at afslutte noget arbejde for sengetid. YES, så vild er jeg;)

Mit look i går var med et twist af Charleston – glamourøst og råt, perfekt til både den røde løber og at løbe fra show til show.

Nåå ja og hvad skete der ellers i går? Vores smukke H. K. H. Kronprinsesse Mary åbnede den danske modeuge med et par smukke JEWLSCPH øreringe: CAPELLA.

Det er jeg MEGET stolt over – læs mere HER

ENGLISH

Copenhagen Fashion Week started officially yesterday – though I’ve been out for events since monday. On my schedule yesterday was Stasias show at D’Angleterre – and then Barbara I Gongini at Copenhagen City Hall.  The first show very glamorous – The second very rock’n’roll with avantgardistic clothes and ballet on the catwalk. After the shows I was actually also invited for two of the biggest parties of the week: The Reception at D’Angleterre and Eurowoman & Euromans party at Salotto 42.  But I was simply to exhausted and headed home for finishing some work before bedtime. YES, I’m SO rock’n’roll 😉

My look yesterday was with a twist of Charleston – cool and elegant both ready for red carpet and running around between shows.

Oooh and what else happend yesterday? Our beautiful HRH Crown Princess Mary opened Copenhagen Fashion Week wearing a pair of JEWLSCPH earrings: CAPELLA

I’m extremely proud of this – read more HERE.

JEWELLERY

Earrings STAR WILD 14k gold + black silver + singlecut diamonds / Necklace CURVE black silver + singlecut diamonds / Bracelet BLACK LINES black silver + singlecut diamonds / Ring ECLIPTIC GLAM black silver + singlecut diamonds / Ring STUNNING CURVE 14k white gold + brilliantcut diamonds.

LOOK

Dress + blazer – Stasia / Tights + shapewear – Wolford / Pumps – Chanel / Clutch – Valentino

HAIR + MAKE-UP

Malene Windekilde – The Powderroom CPH 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar