Backstage

HRH Mary kickstarted Fashion Week with JEWLSCPH

mary

Skærmbillede 2016-02-03 kl. 22.18.23

 

OMG jeg er SÅ stolt, så stolt, så stolt. H. K. H. Kronprinsesse Mary kickstartede nemlig i dag den danske modeuge smukt smykket med et par funklende JEWLSCPH øreringe CAPELLA med multi-color safir og diamanter. Hvor er jeg stolt af, at H. K. H. Kronprinsessen bærer et par af vores øreringe på dagen, der sætter den danske modeuge i gang og viser dansk design. H. K. H. Kronprinsessen bar øreringene både da hun så åbningsshowet på Københavns Rådhus med Tonsure – og efterfølgende Jesper Høvrings kollektion på D’Angleterre.

Billed-Bladet har lavet en flot video – der kan du også se hvordan øreringene i den grad klæder vores smukke Kronprinsesse.

Se videoen HER

ENGLISH

OMG I’m SO SO SO PROUD. H. R. H Crownprincess Mary kickstarted Copenhagen Fashion Week today wearing a pair of JEWLSCPH earrings CAPELLA with diamonds and sapphires. I’m so proud that she wears these earrings, and then on the day starting the Fashion Week showing danish design. H. R. H. Crownprincess Mary wore the earrings for both the Opening show of the Fashion Week with Tonsure at Copenhagen City Hall and then the collection by Jesper Høvring at D’Angleterre.

Billed-Bladet have made a nice video from the day – showing how stunning the earrings are for H. R. H. Crownprincess Mary.

See the video HERE

 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Louise
    4. februar 2016 den 9:34

    T I L L Y K K E – forstår godt du er stolt!
    Både over at H. K. H. Kronprinsesse Mary valgte at bære dem, men du skal så sandelig også være stolt over de smukke smukke øreringe – jeg forstår godt Kronprinsessen bar præcis dem!

  • Skriv kommentar