Backstage

My essentials…

_20160201_084417

Hvad gemmer du i din taske? Lidt spændende – og uforståeligt for mænd – hvad vi kvinder gemmer i tasken. Enhver kvinde har sit daglige ‘taske’-kit, ikk sandt? Se her hvad der gemmer sig i min taske – også helt klar til Copenhagen Fashion Week;)

I min taske er ALTID min uundværlige SONY XPERIA – som jeg netop har opdateret til den nyeste model: SONY XPERIA Z5 GOLD. Uden tvivl markedets absolut bedste smartphone – den slår alle andre Androids og IPhone med sit fantastiske kamera, batteriets levetid, design og brugervenlighed.  I love it – den er mit vigtigste arbejdsværktøj i en travl dag (OBS billedet herover er af gode grunde ikke taget med min SONY…)

Udover den tekniske del af min taske, så har jeg også altid en æske til mine ringe. For dem tager jeg af når jeg kører bil. Det bør du også – når du kører bil og cykler – så ringene ikke ‘banker’ for meget på rettet og bliver ridset.

I min taske er for tiden også et par handsker,  lipbalm (LipDrink) og lipstick (Lip Crayon) fra Jane Iredale – der sikrer smukke bløde læber, min pung og så selvfølgelig en ordentlig bunke visitkort. Så jeg altid er forberedt på at dele mine kontaktoplysninger med eventuelle spændende personer på vejen…

Og og og – læg mærke til min nøglekæde og nøglering.  Cool ikk? Begge dele er eget design og kommer i butikkerne fra april. De er lavet i lækkert sort kernelæder og selve nøglekæden koster 699 kr. Nøgleringen (kvasten)  koster 449 kr. Hvad synes du?

Vi har kun lavet et begrænset antal – så vil du være sikker på at få en af delene – eller begge dele. Så send mig en mail med din bestilling.

Tasken disse dage? En klassisk fra Saint Laurent.

ENGLISH

What’s in your bag? What’s inside a womans bag is always fun to see – and a mysterium for all men….. Each woman has her own essentials, right? See what’s in my bag – also prepared for Copenhagen Fashion Week 😉

In my bag the most important piece is my SONY XPERIA – which I’ve just upgraded for the newest model SONY XPERIA Z5 GOLD. It’s without a doubt the best smartphone – kicking out all other Androids and IPhone. It’s camera is fantastic, the battery goes on forever, the design is super – and it’s SO easy to use. It’s my most precious worktool in a busy day (OBS – The picture above is for obvious reasons not snapped with my SONY…)

I also have a ringbox in my bag – since I always take off my rings when driving. You should do the same, making sure the rings don’t get any scratches. This is also a good idea when bicycling.

At the moment there’s also a pair of gloves, lipbalm (LipDrink)  and lipstick (Lip Crayon)  from Jane Iredale – you keep my lips soft in the cold weather.  My wallet is of course also in my bag – and a bunch of businesscards, so I’m prepared for whoever I meet during my day.

Oooh notice the keystrap and keyring – cool right? Both are my own designs being launched in april. They are made in the softest black leather.  The price for the keystrap is 699DKK and the Keyring 449DKK. We are only making a limited amount – make sure to get your, send me an e-mail.

The bag itself these days? A classic from Saint Laurent.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar