Backstage

My little secret….

_20160127_151030

_20160127_073302

_20160127_073235

Kan du holde på en hemmelighed?  Jeg har nemlig én jeg gerne vil dele med Jer – fra kvinde til kvinde…. Bag hemmeligheden ligger min passion for Wolford – som teenager gik jeg i min mors skuffer efter de lækre Wolford strømpebukser, nu har jeg selv skuffen fuld. Men ikke kun med strømper – Wolford laver også meget lækkert tøj og ikke mindst shapewear. Sidstnævnte er min store hemmelighed, for jeg elsker at have shapewear på – uanset hverdag og fest, så giver det en smukkere holdning at blive kærligt ‘strammet’ ind. Wolford excellerer i alskens shapewear – og nu er der kommet en hel ny linje: Cotton Contour. Alle styles er baseret på et super lækkert produkt lavet af en meget fin kvalitet bomuld, der er kombineret med elestan og på lækreste vis smyger sig til kroppen. Derudover er der et tyndt lag silikone på alle syninger, så stoffet sidder helt til kroppen, ikke folder og dermed ingen afslørende linjer. Perfekt! Kollektionen består af to toppe, en kjole, capri’s og tre typer af trusser – alle i sort og nude. Nogle af modellerne er allerede i butikkerne,  resten kommer til februar 2016. Og ja, jeg har selvfølgelig allerede taget de lækre nyheder i brug – på billedet Cotton Contour Forming dress.

Læs mere HER.

ENGLISH

Can you keep a secret?  I would like to share one with you – from woman to woman…  The secret is connected to my passion for Wolford.  When I was a teenager I always went to my mothers closet for borrowing her Wolford tights – now my own closet is loaded with Wolford.  But not only tights – also clothing and shapewear. The last is my little secret – I LOVE wearing shapewear, both under workwear as well as when going out. It just gives you a better posture being ‘shaped’ with love. Wolford has always had a big selection of shapewear – now launching a new line: Cotton Contour. All styles are based on a newly developed fabric with a certain high-quality cotton mixed with elestane, securing the fabric fits the body perfectly.  Also on all hems there’s a thin layer of silicone,  ensuring they lie flat on the body. So perfect. The collection consist of two tops, a dress, a pair of capri’s and three different kinds of panties – all in nude and black. Some styles are already launched – others will be available from february 2016. I have of course already started wearing the new pieces – on the picture Cotton Contour Forming dress;)

Read more HERE.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar