SHUB SHUB SHU-BI-DUA

GLAMOUR CHICK

_20160123_091759

_20160123_091736_20160123_091711

_20160123_091647

Jeg er VILD med glamour – det er ingen hemmelighed. Men okay, jeg kan jo ikke altid hoppe i gallakjolen….  Og dog, se her hvordan jeg kombinerer den smukkeste gallakjole med et par rå boots og voila, looket er super råt. Og selvfølgelig lidt ekstra glamour med diamantsmykkerne. Smukt look til en lørdag aften, enig?

ENGLISH

I absolutely LOVE glamour,  but okay – I can’t wear a galladress every day…. Or can I? Look how I’ve styled this stunning dress with boots – making the look SO rockchick. And of course matched with the perfect jewellery – adding extra glamour with diamonds.  A perfect look for a saturday night – don’t you think?

JEWELLERY

Earrings STUNNING STARS 14k gold + black silver + singlecut diamonds / Necklace CLASSIC STAR 14k gold +black silver + singlecut diamonds / Bracelet PRINCESS II 14k gold + black silver + singlecut diamonds / Ring SUPERIOR gold-plated silver + black silver + smoky topaz + singlecut diamonds / Ring GLORY SINGLE gold-plated silver + black silver + singlecut diamonds / Ring GEM DROP 14k gold + black silver + rosecut diamond + singlecut diamonds

LOOK

Dress – Elsa Adams Handmade / Tights & bodysuit – Wolford / Boots – Rupert Sanderson

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHUB SHUB SHU-BI-DUA