Smykkestyling

Working day!

DSC_0999~2 _20160101_141231

_20160104_084017Danmark vågner, det er årets første arbejdsdag. Sådan da, for flere har allerede været på arbejde de sidste dage. Inklusiv mig selv, det føles bare ikke som arbejde – for jeg elsker det jeg laver 😉 Det håber jeg også du gør? Ellers har jeg ET godt råd – find dig et arbejde du holder af. Vi lever kun en gang og arbejdet er afgørende for din lykke.

Anyways med dette lille opråb så husk også at livet er ekstra godt når det funkler – så husk smykkerne. Vores butikker i Århus og København er åben mandag – lørdag, så kig forbi. Prøv løs af smykkerne og få gode råd til de smykker der klæder dig, din stil og passer til både arbejde og fest. Læs mere HER.

ENGLISH

Denmark is waking up – it’s the first regular working day of 2016. Well some of us has been working the last days. Including myself. But you know what? It’s OK, since I love my job. I hope you love your job also – it’s such a BIG part of your happiness. So if not – I have one advice for you. Find a job you’ll like.

With this little advice – remember also, that life is simply more beautiful sparkling. So remember to wear jewellery for any occasion. Our stores at Aarhus and Copenhagen are open monday – saturday, so drop by. Try on our jewellery and get stylingtips for what suits you, your style – both at work and not. Read more HERE.

JEWELLERY

Earrings ELEGANT DROPS gold-plated silver + blue lapis lazuli / Necklace PURE DROP gold-plated silver + lapis lazuli / Ring PURE DROP gold-plated silver + lapis lazuli / Ring PRECIOUS CIRCLE gold-plated silver + white topaz / Bracelet BEADS (2 pcs) pyrite + cotton

LOOK

Knit + top + tights – Wolford / Skirt – Cacharel / Flats – Chanel

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar