Backstage

Flowers..

DSC_1092~2

Uha jeg var ved at lave en gevaldig brøler, da jeg tidligere var ude at handle. Jeg er vild med blomster og ikke mindst roser. I min over over de skønne farver havde jeg først lagt gule roser i kurven. Men så slog det mig – gule roser er lig med falskhed. Og får du dem af en mand, er der tegn på utroskab. Uha da da – de skal IKKE pynte hos mig. Så jeg byttede til orange – symbol på energi og fascination. Det passer ligesom bedre;)

ENGLISH

I was about two make one BIG mistake shopping earlier. I love roses, and in my joy for all the beautiful colors I first picked yellow roses. BUT then I remembered yellow roses is a symbol for falseness.  And if given to you by your man, a sign of being unfaithful. I changed for orange – a symbol of energy and fascination,  fits me better 😉

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar