Jobopslag - sælger

Flowers..

DSC_1092~2

Uha jeg var ved at lave en gevaldig brøler, da jeg tidligere var ude at handle. Jeg er vild med blomster og ikke mindst roser. I min over over de skønne farver havde jeg først lagt gule roser i kurven. Men så slog det mig – gule roser er lig med falskhed. Og får du dem af en mand, er der tegn på utroskab. Uha da da – de skal IKKE pynte hos mig. Så jeg byttede til orange – symbol på energi og fascination. Det passer ligesom bedre;)

ENGLISH

I was about two make one BIG mistake shopping earlier. I love roses, and in my joy for all the beautiful colors I first picked yellow roses. BUT then I remembered yellow roses is a symbol for falseness.  And if given to you by your man, a sign of being unfaithful. I changed for orange – a symbol of energy and fascination,  fits me better 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jobopslag - sælger