Backstage

HAPPY NEW YEAR – stay HAPPY

9MD8j3nvKbd1wPtho6iPZ_KLTRPluq4rGuB6LvA5UKY

0cr1z4ZuATEYiLbZtNvJhCIpUpOxSfWpNy9CMtaYT8Q

Så er der ikk længe til – snart slår klokken 24.00 og sætter et nyt år i gang. Følger du med her på bloggen, så har du allerede læst et par af mine refleksioner for 2015. Lige så meget jeg glæder mig til at kaste mig ud i et nyt år – lige så meget ser jeg også tilbage på endnu et år, der gik alt for hurtigt. Jeg rundede 31 forår og forstår det egentlig ikke helt. Da jeg var yngre var jeg helt sikker på at jeg i slutningen af 20’erne havde familie og alt det der. Det har jeg så ikke – og at dømme på den sparsomme strøm af røde roser, så går der også lidt tid før jeg kommer der. Til gengæld har jeg så meget andet godt omkring mig – verdens bedste familie, dejlige venner og et arbejde jeg i den grad er passioneret omkring.  Jeg er dybt taknemmelig for det hele og gør hvad jeg kan for at huske på, at værdsætte det hele og ikke mindst vise dem jeg elsker, hvad de betyder for mig.

OG så husker jeg mig selv på, at være glad og smile til omverdenen. Tænke i løsninger frem for problemer. Selvfølgelig har jeg – ligesom alle andre  – dårlige dage hvor jeg bare vil sove. Men det skal der også være plads til, vi er jo kun mennesker. MEN, livet er og bliver sjovere smilende – og selvfølgelig ekstra sjovt når det funkler;)

RIGTIG GODT NYTÅR – stay HAPPY ☺

ENGLISH

In a few hours we pass by midnight and a new year has started. If you’ve been reading my blog the last days,  you’ve already read some of my reflexions for 2015. Just as much as I look forward to a new year, I’m also looking back with a bit of sentimentality on the year that passed by. Again it passed by way to fast, and I can’t believe I turned 31 this spring.  When I was younger I always imagined being in my late twenties being married etc. Well, judging on the lack of red roses it might still be a while before you se me walk down the aisle.  But then I have so many other great things in life – my beloved family, friends and a job I’m very passionate about. I feel so blessed for everything and try to make sure to let the people I love know it. And simply appreciate my life.

I’m on a daily basis reminding myself that smiling to the world, simply makes it a better place.  Thinking solutions instead of problems. Of course I have days when I just want to stay in bed and sleep – but that’s ok, I’m only human. BUT it can not change the fact that live is beautiful and even more when smiley – and of course sparkling…

HAPPY NEW YEAR – stay HAPPY ☺

JEWELLERY

Earrings ELEGANT DROPS silver + white topaz / Necklace GRACIOUS silver + white topaz / Bracelet MARVELOUS silver + white topaz / Ring FINE CROSS 14 carat whitegold + brilliantcut diamonds / Ring MAGIC DIAMOND WHITE 18 carat whitegold + brilliantcut diamonds / Ring SKYLIGHT 18 carat whitegold + brilliantcut diamonds.

LOOK

Dress – TP KJOLER / Hair & makeup – Malene Windekilde,  The Powder Room CPH / Hair extensions – Stildesign

Photo: Anja Ekstrøm – Anja Ekstrøm Photography 

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar