Smykkestyling

Sweater weather?

_20151220_104709_20151220_104650_20151220_104632

Selvom der står december i kalenderen,  så indrømmet – det er ikke heeeeelt så koldt. Men derfor er det nu alligevel rigtig hyggeligt at pakke sig ind i en lækker cardigan. Det feminine udtryk understreges med strikkjolen og smykker i forgyldt sølv.

ENGLISH

Okay, it might say december in the calender.  But I admit it – it’s not really that cold outside.  Anyway it’s always nice to wrap yourself into a sweater.  I just make sure to keep the look feminine with the elegant knit-dress and jewellery in gold.

Smykker / Jewellery

Earrings BEADS gold-plated silver / Necklace STARRY gold-plated silver + white topaz / Ring HEARTBEAT gold-plated silver / Ring PYRAMID EDGES gold-plated silver / Ring LOVESTORY gold-plated silver / Ring PEARLY gold-plated silver + freshwater pearls / Ring POWER SIGNET gold-plated silver

LOOK

Knit-dress – Wolford / Cardigan – Pierre Balmain / Boots – Isabel Marent

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar