GIVEAWAY - 4. Advent

Sweater weather?

_20151220_104709_20151220_104650_20151220_104632

Selvom der står december i kalenderen,  så indrømmet – det er ikke heeeeelt så koldt. Men derfor er det nu alligevel rigtig hyggeligt at pakke sig ind i en lækker cardigan. Det feminine udtryk understreges med strikkjolen og smykker i forgyldt sølv.

ENGLISH

Okay, it might say december in the calender.  But I admit it – it’s not really that cold outside.  Anyway it’s always nice to wrap yourself into a sweater.  I just make sure to keep the look feminine with the elegant knit-dress and jewellery in gold.

Smykker / Jewellery

Earrings BEADS gold-plated silver / Necklace STARRY gold-plated silver + white topaz / Ring HEARTBEAT gold-plated silver / Ring PYRAMID EDGES gold-plated silver / Ring LOVESTORY gold-plated silver / Ring PEARLY gold-plated silver + freshwater pearls / Ring POWER SIGNET gold-plated silver

LOOK

Knit-dress – Wolford / Cardigan – Pierre Balmain / Boots – Isabel Marent

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY - 4. Advent