Backstage

RUN Forrest, RUN!

DSC_0449~2 DSC_0453~2Den sætning kender du, fra det kendte klip med lille Forrest Gump, der tager spurten, på trods af hans handicap. Jeg er VILD med det klip og citatet – det viser lige præcis, at du KAN, hvad du VIL! Jeg vil passe på mig selv og min krop. Det er helt sikkert. Nogle vil endda mene, at mine ben er skabt til at løbe – et par lange stænger med masser af krudt i. Jeg ELSKER da også at løbe og i det hele taget bevæge min krop. Hvis ikke jeg lavede det jeg laver, så tror jeg, at jeg var blevet marathonløber eller anden elitesportsudøver der kræver en del kondition. Anyways nu er jeg så ikke elitesportsudøver, men jeg træner en hel del kondition – det er mit “helle”. Helt essentielt for mig er, at have det rette tøj på – og hermed mener jeg det rette kompressionstøj. For kroppen præsterer (og restituerer) simpelthen bedst med kompressionstøj, der holder gang i blodomløbet på rette vis og styrker mine muskler. Helt uundværligt for mig er kompressionsstrømper og kompressionstights – og det fra mit favoritmærke 2xU. Udover de er de bedste på markedet (og ja, jeg har prøvet en del), så er de også de mest cool – jeg er vild med deres X på siden af tights etc. Og så i guld, matcher endda min HEARTBEAT ring;) Nååå ja og deres motto: “TRAIN SMARTER, PERFORM STRONGER, RECOVER FASTER”… det er da SPOT ON!

Udover tights og strømper har jeg nu også kastet mig ud i at bruge kompressionstoppe / t-shirts samt jakke – og det er jeg spændt på. Så stay tuned – more to come.

Du kan shoppe 2XU i de fleste Sportsmaster, Intersport, Sportigan og Sport24 over hele landet – og bla. online på fitnesspigen.dk.

ENGLISH

You know this quote from the movie with Forrest Gump – running as fast as he can, though he’s handicapped. I LOVE this clip, it clearly shows, you CAN, what you WANT TO. And I want to take care of my body. That’s for sure. Actually some would say I’m born to run, with the long strong legs. And I do also LOVE to run. I love it so much that I know, if I wasn’t doing what I do – I’d probably be into elitesport in some way. Anyway I’m not – but I make sure to keep healthy doing a lot of training, especially fitness. When I’m doing my workout I’m very focused in wearing the right clothes. This means wearing compression clothes. I’m totally addicted to both compression tights and socks – they just make me perform (and restitute) better and keeps the blood circulation good and my muscles perfect. My favorites are from 2XU – they are the best on the market. And Yes, I’ve tried a few brands… I’m also in love with their big X on the tights – so cool and even matching my HEARTBEAT ring;) Oooh and their motto:  “TRAIN SMARTER, PERFORM STRONGER, RECOVER FASTER”… that’s SPOT ON!

Apart from tights and socks I’ve now also invested in some compression tanks, t-shirts and jacket. So stay tuned for more – I’ll let you know how it is.

Read more about 2XU HERE.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar