Konkurrencer

GIVEAWAY – 4. Advent

DSC_0109~2

Julen er nu kun et par dage væk – og det er i dag 4. Søndag i advent.  Og dermed også tid til en lækker adventskonkurrence. I dag kan du vinde et sæt med funklende GODDESS øreringe med røgtopas ædelsten i sort sølv (værdi 1349 kr) – samt et par matchende unisex IRIS læsebriller i turtlebrun (værdi 299 kr). Læsebriller kommer i styrkerne: +0,5 / +1 / +1,5 / +2 og vinder du, så vælger du selvfølgelig selv den ønskede styrke. Og hvorfor er det så lige dette lækre sæt du kan vinde i dag? Mange af os bruger jo briller og det er en skrøne at du så ikke kan bære øreringe. Netop når du bærer briller er det super vigtigt også at huske øreringene og fremhæve dine træk, så det ikke er brillerne der kommer med dig. Men derimod at brillerne er en del af hele udtrykket. Tricket er at vælge et par øreringe der matcher brillestellet ELLER et par øreringe der matcher øjenfarven. På den måde skaber du harmoni. Da jeg jo ikke kender vinderens øjenfarve er det her det brune stel jeg matcher de brune øreringe med. Læs mere om smykkestyling HER.

Sådan vinder du:

1. Del mit billede på instagram med #jewlscph #giveaway @maimanniche_jewlscph – find billedet HER.

2. Tag på det samme billede en veninde, mor, søster, far etc. som bruger læsebriller.

Deltag inden d. 22/12 kl 24.00 – hvorefter jeg trækker en vinder.

ENGLISH

Christmas is now in a few days – and today it’s 4. Advent, and therefore also time for a giveaway. Today you can win a cool set with a pair of sparkling GODDESS earrings with smoky topaz in black silver (value 175euro) and a pair of our unisex IRIS readingglasses in turtlebrown (value 39euro). The readingglasses comes in +0,5 / +1 / +1,5 / +2 – and if you win you just choose which one you want. So why this set for todays giveaway? Because it’s a myth that if you’re wearing glasses,  then you can’t wear earrings.  Actually it’s even more important you remember the earrings framing your face and underlining your style. So it’s not the glasses coming with you, bur the glasses simply a part of your look. The trick os to either match the glasses with the color of the earrings OR the color of your eyes.  Matching like this you create harmony for the look. Since I don’t know the eyecolor of the winner for this giveaway I’ve matched the Brown glasses with the brown smoky topaz earrings. Read more about jewellerystyling HERE.

How to win:

1. Repost my picture on Instagram with these tags: #jewlscph #giveaway @maimanniche_jewlscph – find the picture HERE.

2. Tag a person that uges readingglasses on the picture you repost.

Join before the 22nd of december at 24.00 – and the winner will be picked.

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar