Smykkestyling

PEARLY ELEGANCE

_20151217_085825

_20151217_085841

_20151217_085806

_20151217_085739

Perler….  Smukke og elegante – mange kvinders favorit, præcis som Audrey Hepburn. Jeg er også selv vild med perler, og har derfor med stor kærlighed til de lækre ferskvandsperler lavet kollektionen PEARLY – med priser fra 649 kr. En super elegant kollektion med de smukkeste ferskvandsperler matchet med sølv, forgyldt sølv, rosa forgyldt sølv og sort sølv. Hver kombination giver forskellige udtryk – se her hvordan det klassiske perlelook får et råt twist, når det kombineres med sort sølv. Råt og super elegant, perfekt som prikken over i’et på en smuk sort kjole.

ENGLISH

Pearls… So beautiful and classy – and the favourites of many women, such as Audrey Hepburn. I’m crazy about pearls myself, and therefore – with a passion for high quality freshwater pearls – I’ve made a collection PEARLY, with prices from 84EURO. The collection is based on elegant designs combining freshwater pearls with silver, gold-plated silver, rose gold-plated silver and black silver. Each combination creates a different look. Look here how I’m adding a cool twist for my look, wearing the pearls matched with black silver. Cool – and still so elegant. Perfectly topping the feminine black dress.

Smykker / Jewellery

Earrings PEARLY black silver + freshwater pearls / Necklace PEARLY black silver + freshwater pearls / Bracelet PEARLY black silver + freshwater pearls / Ring PEARLY TWIN black silver + freshwater pearls / Ring GLORY SINGLE gold-plated silver + black silver + diamonds

LOOK

Dress – Elsa Adams Handmade / Stockings – Wolford / Pumps – Papoya

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar