Backstage

Mommy deserves…

_20151206_091505

IMG_20151206_091411

_K0C4530

_K0C4528

…..only the best!  Derfor havde jeg glædet mig helt vildt til at forære hende de tre ringe på øverste billede, da hun forleden havde fødselsdag. De to FINE CROSS ringe var i forvejen i kollektionen. Men den store diamantring,  havde jeg specialdesignet til min mor – perfekt så de tre ringe kan bruges sammen, eller hver for sig. Ja, det er en GIGANTISK diamant i midten – præcis 1.00 carat og slibningen kaldes “marquise”. Ringen har – inklusiv diamanterne på siden – 1.25 carat og er i 14 carat hvidguld. Så nej ikke nogen helt billig ring – og jeg gav den da også til min mor sammen med min bror og far (og boxer Molly), så den betyder noget helt særligt for min mor. Når hun bærer den store diamantring, bærer hun os alle. Og det er lige præcis det helt unikke som kun smykker kan – speciallavet eller ej – bære på en masse kærlighed på smukkeste vis. Om min mor blev glad? Jep, I think so…

Du vidste det måske ikke, men jeg laver rigtig mange smykker på bestilling i alle prisklasser. ALT er muligt! Se eksempler på smykker jeg har speciallavet på bestilling HER.

Går du med tankerne om et særligt smykke du gerne vil have lavet til dig selv – eller gave – så send mig en MAIL.

ENGLISH

…only the best! And therefore I was so exited to give her the three rings on the top picture, for her birthday a few weeks ago. The 2 pcs FINE CROSS rings are already in the collection, but the big diamondring I custommade for my mom. The big diamond is exactly 1.00 carat and in the cut called “marquise “. Together with the diamonds on the sides it has 1.25 carat and it’s made in 14 carat whitegold. Yes, it’s not a cheap one – and I also gave it with both my father and brother (and boxer Molly). This also means,  that when she wear the ring she has us all close to her heart. This shows exactly what ONLY jewellery can – custommade or not – symbolizing love in the most beautiful way.

You might not know it – but I actually make a lot of custommade jewellery in all priceranges.  Everything is possible!

See some of my custommade jewellery HERE.

Do you have a certain piece of jewellery you would like me to make?  Please contact me HERE.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar