Konkurrencer

1. Advent – giveaway..

DSC_5696~2

Juletid… Uden sammenligning min yndlingstid på året – det er så smuk en periode fyldt med kærlighed, passion – og gaver;) Jeg fejrer juletiden med en funklende giveaway med et nyt smukt smykke hver søndag i advent, samt d. 24/12. Denne 1. søndag i advent kan du vinde et par af de super smukke MULTI HOOPS øreringe i rosa forgyldt sølv (værdi 1799 DKK). Perfekte øreringe til én af de mange fester du HELT sikkert skal til her i december. OG så giver den rosa farve en super smuk glød til din hud – det er SÅ smukt det rosa guld. Specielt om vinteren er det rigtig godt med smykker i rosa forgyldt, netop fordi det giver glød til den ellers lyse (blege vil nogle sige) hud.

Hvordan vinder du øreringene?

  1. Regram ovenstående billede fra min INSTAGRAM på DIN INSTAGRAM med: #jewlscph #christmasgifts @maimanniche_jewlscph
  2. Tag din bedste ven/veninde på det billede du regrammer.

Konkurrencen slutter d. 1/12 kl 23.00, hvorefter jeg trækker en vinder.

Held & lykke:)

ENGLISH

Christmastime.. Simply my favourite time of the year – such a beautiful season filled with love, passion – and gifts;) I’m celebrating the christmas time with a sparkling giveaway each advent and the 24/12 with a new piece of jewelry YOU can win. This 1. advent you can win these amazing MULTI HOOPS earrings in rose gold-plated silver (value 234 EURO). They are PERFECT for all the parties, that I’m sure you are attending this month. And the rose gold is such a beautiful color giving an elegant touch and sparkle for your skin.

How to win?

  1. Regram the picture from my INSTAGRAM on YOUR INSTAGRAM with: #jewlscph #christmasgift @maimanniche_jewlscph
  2. Tag your best friend on your picture

The giveaway ends december 1 at 24.00 and I will find a winner…

Good luck:)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar