SUNDAY FUNDAY - AARHUS

Sunday is FUNDAY

Jaaaa jeg er SÅ heldig en papegøje – jeg skal ofte have taget fotos, til events etc. – som giver mig verdens bedste grund til at hoppe i det helt store skrud. Om jeg elsker det? I FREAKING LOVE IT. Jeg elsker det – ikke mindst fordi det giver mig mulighed for at style og vise hvordan smykkerne gør en verden til forskel. For ethvert look. Men noget jeg også er vild med, det er at jeg får mulighed for at hoppe i de lækreste kreationer, ofte skræddersyet kjoler. Det er altså en helt anden verden, man mærker med det samme når en kjole er skræddersyet og hvordan den former sig med kroppen. Helt ny i min bevidsthed er søde Signe Junker, der netop er færdiguddannet. Jeg fik nys om hende via makeup-artist Karina Staniok Thomsen og vupti Signe kiggede forbi mig i går med et par kjoler, som jeg muligvis skal bruge til et photoshoot den kommende weekend. Og og og, så skulle jeg da lige prøve den ene i dag – se nu her hvor lækker den er!! Jeg siger det bare – sunday IS funday, jeg leger gerne med de store skrud. Hvor heldig kan man lige være? Hvad laver du på din søndag? Ååååh ja, og hold da lige øje med flere styles fra Signe – jeg bestilte en jakke og top, iiih hvor jeg glæder mig til at se begge dele:)

ENGLISH

YES, I’m such a lucky lady… Very often I’m having photos taken, going to events etc. – giving me an opportunity to wear the most beautiful dresses. If I love it? I FREAKING LOVE IT! I love it and it gives me the best way to show how the jewelry makes the difference and always gives the final touch to any look. I’m also crazy about it since it gives me the opportunity to jump into tailormade dresses – and I just say it once, it does make a big difference to wear a tailormade dress combined to a dress made at a factory. The tailormade dress is simply just perfect fitted for your body – it’s amazing. New in my world is Signe Junker, who actually just finished her school. She’s so talented. I heard about her from Karina Staniok Thomsen – a makeup-artist I used last week. Yesterday Signe popped by with some of her dresses, which I might use for a photoshoot next weekend. Today I tried on one of the dresses – OMG it’s a amazing… So I’m just say’n – sunday IS fun day! What are you doing on your sunday? Ooooh yes, stay tuned for more nice styles from Signe – I just ordered a jacket and a top. Can’t wait to see it…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY FUNDAY - AARHUS