CAPE IT...

Saturday night fever

DSC_5208~2

DSC_5217~2

DSC_5211~2

Skal du i byen i aften? På med en smuk mønstret kjole og stilletter… Og og og husk de rigtige smykker topper looket. Her om vinteren kan mange godt føle sig for ‘pyntet’ med store øreringe i forgyldt sølv, men se her hvor perfekt de store øreringe er til min mønstrede kjole og giver et festligt touch. Og så vejer de ingenting – så du kan danse på livet løs;)

ENGLISH

Hitting the town tonight? Then jump into a colorful dress, pumps and the right jewellery.  Here at wintertime,  many women feel they are to dressed when wearing big gold earrings. But look at my look and how stunning it looks with the big gold earrings.  Perfect for the partylook.  And then they are so lightweight that you can dance all night without any problems… Let’s partyyyy…

Smykker / Jewellery

Earrings QUEEN gold-plated silver / Necklace GRACIOUS gold-plated silver + white topaz / Bracelet SOLID CUFF gold-plated silver / Ring INITIALS 14 carat gold + brilliantcut diamonds / Ring ALLIANCE RUBY 18 carat gold + rubies

LOOK

Dress – Dorothee Schumacher / Pumps – Saint Laurent / Clutch – Louis Vuitton

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAPE IT...