Backstage Konkurrencer

NEW WEBSHOP – comments?

Skærmbillede 2015-11-20 kl. 15.09.43Skærmbillede 2015-11-20 kl. 15.19.10Intet mindre end 6 måneder har det taget, men NU er vi online med en spritny og super lækker WEBSHOP – udviklet i samarbejde med WorksOnline. Hvad synes du om den? Kom med dine kommenterer – ris og ros – herunder, og ALLE der skriver en kommentar (både godt og skidt) deltager i lodtrækningen om de smukke MINI øreringe med hvid topas ædelsten i forgyldt sølv (værdi 649 DKK).

Skriv dine kommentarer inden d. 23/11 kl 23.00.

TAK:)

ENGLISH

Not less than 6 months we have worked on our new webshop – and I’m proud to say we are ONLINE now with our new WEBSHOP! The webshop is developed with WorksOnline – what do you think about it? Give me your comments – both the good and bad ones – and EVERYONE that writes a comment will join the competition about a pair of MINI earrings with white topaz in gold-plated silver (649 DKK).

Let me know your comments before 23.00 the 23/11-2015.

THANKS:)

 

Relaterede indlæg

17 Kommentarer

 • Svar
  Michala
  21. november 2015 den 18:47

  Super fint og enkelt design, jeg kan specielt godt li de store “slider” billeder i toppen, det gør siden dynamisk og indbydende.

  Den loader lidt langsomt på mobil? Men hurtigt på desktop.

  Smil og dejlig lørdag!

 • Svar
  Sofie
  21. november 2015 den 19:09

  For det første er hjemmesiden blevet meget mere overskuelig. Jeg kan godt lide de store billeder i toppen, hvor smykkerne virkelig kommer til sin ret. Derudover kan jeg også godt lide styleguiden, som var den første, jeg klikkede mig ind på.
  Derudover er købsprocessen blevet meget nemmere end tidligere 🙂

 • Svar
  Maria
  21. november 2015 den 19:15

  Hej Mai
  Jeg kunne godt tænke mig at nyhederne på webshoppen trådte lidt mere frem. Som det er nu, er Horse for luck det eneste under nyheder, men jeg mener da ikke, det er så længe siden, du lavede en ny kollektion?
  Jeg leder efter smykker til min veninde, og jeg ville gerne give hende noget af det nye, men det er lidt svært at finde.
  Jeg håber, du tager det som god kritik, for jeg er pjattet med hele dit smykkeunivers. 🙂
  Og husker jeg forkert, eller havde du ikke før et afsnit, der hed “Mai anbefaler” eller lignende. Det ville også være fedt.
  God lørdag.
  Maria

  • Mai Manniche
   Svar
   Mai Manniche
   24. november 2015 den 18:54

   Kære Maria, tak for input:) Du blev den heldige vinder, så send mig din adresse på info@jewlscph.com og vi får øreringene afsted til dig:) kh Mai

 • Svar
  SofieA
  21. november 2015 den 19:20

  Jeg savner flere billeder af smykker på mennesker – hvis det giver mening. Det kan tit være svært at se, hvordan smykkerne vil se ud, når de kommer på, og de mangler lidt. Det er du jo ellers god til på din Instagram profil, men gerne flere på webshoppen.

 • Svar
  Tine
  21. november 2015 den 20:17

  Hej Mai,
  Rigtig fin ny hjemmeside. Jeg savner dog søgefunktionerne fra din gamle side (mulighed for at søge på ædelsten, metal osv.). De nye store billeder viser smykkerne rigtig godt, men de gør også, at man skal klikke Se flere… rigtig mange gange når man bladrer gennem smykkerne. Når du får siden gjort færdig med alle rettelser og tekster tror jeg helt sikkert at den kommer til at fungere rigtig godt 🙂

 • Svar
  Michelle D.
  21. november 2015 den 23:43

  Jeg synes webshoppen ser rigtig fin ud 🙂 Den skal nok blive et hit.

 • Svar
  Camilla Hou Petersen
  22. november 2015 den 12:44

  Jeg syntes at den er blevet flot! Lysere, mere overskuelig.
  Som en der følger med i din smykkeverden, på bloggen og på instagram gør det ikke mig noget at der ikke er så mange billeder af smykkerne på en person på websitet, men hvis jeg var spritny kunde som måske ikke havde set en masse af smykkerne på, ville jeg måske savne lidt mere af det 🙂
  Nu kunne jeg ikke se om det stadig er sådan, men hvis der ikke står når en varer ikke er på lager, så ville det også være en ting jeg i hvert fald ville sætte stor pris på, at der gjorde:-)

  Men i det store hele – lækker side du har tryllet frem! <3

 • Svar
  Stina
  22. november 2015 den 12:59

  Som det første må jeg sige, at hjemmesiden er blevet rigtigt flot. 🙂 Det fungerer super godt, med de store billeder der skifter. Det giver en lyst til at klikke, og se hvad der gemmer sig bag. Styleguiden er også et hit! Dog synes jeg måske, at den hvide skrift i menuen falder for meget sammen med den grå/brune farve. Det kan være svært at se, hvad der står. Men overordnet set en rigtig fin side. 🙂

 • Svar
  Casper
  22. november 2015 den 17:12

  Først og fremmest tillykke med det!

  Og ja, det tager nemlig ikke kun 1 dag, eller en måned for den sags skyld, at få bygget sin webshop! – Men fedt at se, at den er oppe og køre!

  Man er altid lidt bange for at designet på smykkerne og hjemmesiden ikke retfærdiggør hinanden, med det må man sige de gør i dit tilfælde.

  Flotte smykker og flot hjemmeside 🙂

 • Svar
  Annemarie
  22. november 2015 den 21:13

  Let og overskuelig. Godt det snart er jul 😉

 • Svar
  Marlene Høj
  22. november 2015 den 22:32

  Tillykke med den nye og flotte hjemmeside :smiley:
  Den er flottere og mere logisk i sin opbygning end den gamle side – Dog virker menuen ikke fra forsiden (i den vandrette bjælke, hvor man bl.a. kan klikke på øreringe, diamanter osv).

 • Svar
  Nanski
  23. november 2015 den 10:47

  Så fint at der er en smykkeguide, hvor man kan finde smykker til ens øjenfarve, ansigtsform osv. Det kan helt sikkert åbne øjnene op for nye valg af smykker.

 • Svar
  Christine
  23. november 2015 den 19:05

  Super flot og overskuelig hjemmeside med meget lækkert layout. Den eneste lidt negative kommentar jeg har er at der, når jeg går ind på en fane fx smykker, kommer en grå bjælke frem med teksten: “The page you requested was not found, but we have searched for relevant content”. aller øverst, det er formegentlig teknikken der driller, men jeg tænker at det er rart at vide for dig/jer hvis det er noget der skal laves. Men alt i alt super flot side og så flotte smykker!

 • Mai Manniche
  Svar
  Mai Manniche
  24. november 2015 den 18:54

  Kære alle, TUSIND TAK for alle kommentarer – de er taget imod med kyshånd:) Jeg har trukket en vinder – det blev Maria. Tillykke til Maria og endnu engang tak til jer alle. Kommer i på flere input, har nogle problemer med noget etc., så send mig altid meget gerne en mail: mm@jewlscph.com.

  🙂

  Kh Mai

 • Skriv kommentar