Gotta LOVE the blues...

MY DAILY’S

_20151114_112407

Søvn, kost og motion – det ved vi er helt afgørende for velvære og vores sundhed. Men i en travl hverdag kan det være svært at få alle de rigtige vitaminer – og derfor sørger jeg selv for dagligt at tage en fast portion vitaminer og kosttilskud. I alt tager jeg 8 daglige vitaminpiller der hver og en gør en forskel for mig. Tidligere skulle jeg finde de forskellige vitaminer i flere forskellige butikker – jeg er meget emsig med at de er de rigtige. I dag har jeg fundet webshoppen www.Med24.dk – en online helsebutik med alt lige fra vitaminer og kosttilskud til madvarer og træningsudstyr. Her kan jeg finde alle mine vitaminer, og så få dem sendt. Så nemt og helt perfekt.

Hvilke vitaminer tager jeg så – og hvorfor?

HAIR VOLUME – styrker mit hår og negle.

AVIVIR Aloe Vera – godt for fordøjelsen.

MAGNESIUM – styrker mine muskler og knogler.

ZINKLET – opretholder min zink balance og godt for hår og immunforsvar.

Bio-Qinon Q-10 – godt for energi niveauet.

D3-vitamin – vi får normalt d-vitaminer fra solen som er uundværlige for kroppen, men da det er sparsomt med solen i Danmark supplerer jeg med D3-vitamin.

FORTEX – ekstra godt for mine knogler.

MULTIVITAMIN – it goes without say’in.. Styrker mit immunforsvar og sikrer jeg får mine daglige vitaminer.

Det var kort om mine vitaminer – dem jeg dagligt spiser i forbindelse med mit aftensmåltid. Sørger du for at få dine vitaminer og de rigtige kosttilskud?

OBS: Husk altid lige at tjekke med din læge at de vitaminer og kosttilskud du spiser er OK til dig. Der gælder særlige forholdsregler for gravide,  syge etc.

ENGLISH

We all know that sleep, food and exercise is important to stay healthy and ready to rock the world. But living a busy life, it can be difficult to get all the needed vitamins from our food etc. Therefore I myself take 8 different vitamins and supplements every day – making sure I get what I need. I take: HAIR VOLUME, AVIVIR Aloe Vera,  Magnesium,  Zink, D3, Multivitamin,  Fortex and Q-10. I buy them all online at www.Med24.dk 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gotta LOVE the blues...