Backstage

Anna drømmer – snoooork og barnet sover…

DSC_4765~2 DSC_4772~212246768_10153817423784367_3181314940071264751_nHvad er og bliver det ALLER vigtigste for, at få et sundt og veludviklet barn, der udover at vokse sig stærk også er klar til at lære? Kærlighed er selvfølgelig altgørende, men det er SØVN, SØVN, SØVN også… Det kan jeg selv i den grad skrive under på – uden søvnen du’r jeg ikke, og sådan har det været lige siden jeg var en bebs. Min mor – Vibeke Manniche – der er læge og søvnekspert har netop udgivet bogen “Anna Drømmer – få dit barn til at sove“, der er en søvndyssende børnebog, som får barnet til at sove. Bogen benytter sig af velkendte og simple afspændingsteknikker som får barnet til at falde til ro, samtidig med, at min mor kommer med med forskellige og simple råd, som hjælper søvnen godt på vej. Og jeg kan selv skrive under på, at det virker;)

Bogen er nem at gå til, med flotte illustrationer og vil hurtigt blive uundværlig for dig som forælder. Den koster 63 kr. Bestil bogen HER.

Udover “Anna Drømmer” har min mor også skrevet den populære håndbog ”Børns søvn” som er henvendt til forældre, samt et HAV af andre bøger. De fleste på eget forlag – Forlaget Liva.

Sleep tight – og husk SØVN er afgørende for os alle, store som små;)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar