AUTUMN COLORS

Changing for winter-mode…

InShot_20151107_165314

Jeg har sagt det før – og siger det igen. Hud og hår er kroppens smykke – og derfor er det HELT VILDT vigtigt, at passe på selv samme og værne herom. Præcis som et smukt og funklende smykke. Jeg er derfor MEGET bevidst om, at pleje begge dele – og til min hud er Dermalogicas produkter klart det bedste. Jeg har fået lavet en hudanalyse – en såkaldt “Facemapping” – så jeg ved præcis hvilke produkter der passer min hud, og får  den til at stråle om kap med stjernerne…. Vigtigt er det så også, at huske – at præcis som vi bruger tøj tilpasset årstiden, så skal hudplejen også tilpasses årstiden. Så nu hvor vi går vinteren i møde og det bliver både koldere og mere tørt, så skal min hudpleje også opdateres til vinter-mode. Jeg skifter derfor cremen ud med en, der er lidt mere olie i, ift. den jeg bruger om sommeren. Jeg går fra Active Moist til Skin Smoothing Cream. Perfekt til at give huden den ekstra næring den har brug for, for at stå imod det kolde og blæsende vejr.

Udover jeg skifter cremen ud, så kører jeg ellers med samme program. Og JA – uanset hvad tid jeg kommer hjem, så gennemgår jeg alle de nedenstående 7 step. Det tager kun 2 minutter og sørger for, at jeg har den smukkeste hud, der stråler liiiiige så smukt som de funklende STUNNING STARS diamantøreringe og CLASSIC STAR halskæde;)

Min hudpleje:

Vask/rens:

Hydrering/creme

Nåå ja, så bruger jeg selvfølgelig også Dermalogicas Body Hydrating Cream til kroppen, Invigorating Shave Gel til barbering (sikrer der ikke kommer røde knopper…) og Environmental Control Deodorant til at holde mig velduftende en hel dag;)

ENGLISH

I’ve said it before, and I’ll say it again. Your skin and hair is the jewelry of your body, and therefore so so important to take good care off – exactly as you take care of a beautiful piece of jewelry. This means, that I’m VERY conscious about my skin, and taking as good care as possible for it. For my skin there is no doubt – the best products are the ones from Dermalogica. I’ve had an skin analysis – the so-called “Facemapping” – to make sure I get the exact perfect products form my skin. A part of this is also to remember, that just as you wear different clothes matched with the weather and season – the skincare has to change for the season also. Meaning, that now when we turn to winter and it’s more cold and freezing out there, my skincare has to be adjusted for this. Therefore I’m going from Active Moist cream to Skin Smoothing Cream, that has slightly more oil and giving my skin the extra moisture needed.

Apart from this change in the cream, the rest of the products I use are the same winter and summer, and all in all this is the steps I go through:

Cleanse:

Hydration / Cream

And YES, I’m doing this both moorning and evenings, it only takes me 2 minutes – and it makes my skin sparkle just as the stars – matching the lovely earrings STUNNING STAR and necklace CLASSIC STAR😉

Oooh yes, and for my body I’m using the Body Hydrating Cream, for shaving I’m using the Invigorating Shave Gel (makes sure I don’t get any red spots…..) and then finally the Environmental Control Deodorant makes me smell good all day long.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUTUMN COLORS