Smykkestyling

Christmas blues…

DSC_4258~2  DSC_4266~2 DSC_4272~2DSC_4261~2DSC_4283~2DSC_4275~2DSC_4281~2DSC_4278~2

Du gættede det næppe – men jeg ER OG BLIVER en glad julegris. Jeg er VILD med julen og bliver helt lykkelig så snart julepynten findes frem i butikkerne landet over. ÅÅÅÅH I LOVE IT. Og altså hvad er bedre end at skyde julen i gang med fejringen af en bog der i den grad hylder jul og julehygge? Lene Nissens bog “Den store gør det selv bog om JUL” er et totalt musthave for enhver der elsker julen og at være kreativ. Præcis som mig… Bogen er netop landet i butikkerne – bestil den HER. Til receptionen for Lenes bogudgivelse var jeg gået helt i blåt, krydret med diamantsmykker med blå topas, safir og sort onyx. Loving it! og SÅ siger jeg det for første gang i år: GLÆDELIG JUL!!!

ENGLISH

Who would guess that I’m such a big sucker for christmas? I absolutely LOVE the christmas, and I’m such a happy lady as soon as all the christmas decorations starts to pop up in the shops. LOVE IT! So what’s better than to start the christmas time with the book launch of the perfect DIY christmas book JUL – by Lene Nissen.  For the celebration of the book I wore a blue look – so elegant and feminine matched with jewellery sparkling with diamonds, sapphire, blue topaz and black onyx precious stones. Loving it! And for the first time this year I would say to you: Merry Christmas!!

Smykker / Jewellery

Earrings ROYAL BLUE black silver + gold-plated silver + diamonds + blue topaz / Necklace PRECIOUS HEART black silver + 14 carat gold + sapphire / Ring BLUE DREAM black silver + 14 carat gold + diamonds + blue topaz / Ring GLORY black silver + gold-plated silver + diamonds + black onyx / Bracelet SINGLE leather + black silver + diamonds / Bracelet SQUARED leather + black silver + diamonds / Watch MANNICHE TIMEPIECES

LOOK

Dress – Cacharel / Jacket – Gerard Darel / Pumps – Christian Louboutin / Bag – Valentino

Hair + makeup / Trude Desiré

 

 

Relaterede indlæg

5 Kommentarer

 • Svar
  Nikoline
  5. november 2015 den 14:15

  Åhh man kommer da helt i julehumør! Glædelig jul! 😉

  TheNormcoreRebel

  • Mai Manniche
   Svar
   Mai Manniche
   8. november 2015 den 10:59

   Ja ikk – ååååh jul jul jul

 • Svar
  Cecilie Alexandra
  6. november 2015 den 19:06

  Smukke smukke Mai !! 🙂

  • Mai Manniche
   Svar
   Mai Manniche
   8. november 2015 den 10:59

   ☺☺☺

 • Svar
  Bog reception og krea workshops | Peekaboo
  11. november 2015 den 20:57

  […] Bogen er heldigvis blevet flittigt vist på de sociale medier og bloggere har været søde at give den et par søde ord med på vejen. F.eks. var Mai Manniche forbi, og skrev “Lene Nissens bog “Den store gør det selv bog om JUL” er et totalt musthave for enhver der elsker julen og at være kreativ.” se hele Mai’s indlæg her. […]

 • Skriv kommentar