AARHUS - HERE WE COME!

Let’s celebrate!

Jeg forstår det ikke selv, men det passer…. For 10 år siden stiftede jeg JEWLSCPH, fik mit første CVR-nummer og ja, så var grundstenen ligesom lagt. Der er sket RIGTIG RIGTIG meget på vejen, så meget at jeg slet ikke ved hvor jeg skal starte og slutte. Men hov, slutte gør jeg ikke – for vi er jo “kun” godt på vej. Hvis jeg skal sige én ting, og noget af det vigtigste jeg har lært på vejen og som jeg gerne gentager igen og igen: ELSK det du laver, så skal det nok lykkes. MEN, husk også på, at det at være selvstændig er ingen dans på roser. Nogle vil nogle gange kalde det for en dans på pigge… For ja, hårdt arbejde 24/7. Men ved I hvad? Jeg elsker det. Jeg elsker det jeg laver, elsker det jeg får ud af mit arbejde – og ikke mindst de muligheder det giver mig og de mange gode oplevelser og dejlige mennesker jeg møder. Jeg elsker at jeg qua arbejdet er i så tæt en dialog med min familie – både min mor og bror er en del af min dagligdag, og hvert et sekund er værdsat. Selv med iltre temperamenter;) Jeg elsker at se hvordan smykkerne gør en forskel for den enkelte kvinde (og mand) der bærer dem, får dem i gave etc. Jeg elsker det smykker kan – signalere kærlighed, glæde og skønhed. Kort sagt: Livet er smukt – ekstra smukt når det funkler…

KONKURRENCE

10 års jubilæet skal da fejres med en lille lækker konkurrence. Du kan nemlig VINDE de smukke BEJEWELLED SOLITAIRE MINI øreringe med hvid topas ædelsten i sort sølv – som du ser på billedet øverst (værdi 1899 kr).

Vind dem ved at gøre følgende:

 1. Del billedet på Instagram – find det på min profil HER. Skriv sammen med billedet # jewlscph #10years #giveaway @maimanniche_jewlscph
 2. Skriv herunder hvorfor DU elsker dit arbejde

Konkurrencen løber til og med d. 2 november – hvorefter jeg trækker en vinder.

Held og lykke:)

Nååå ja – du kan faktisk også SHOPPE hele SOLITAIRE- og MINI SOLITAIRE-serien med en særlig rabat på 20% fra i dag og til og med d. 6/11-2015. Brug rabatkoden: SOLITAIRE – shop online HER, eller besøg butikken.

ENGLISH

I can’t believe it… But it’s true. 10 years ago I had my first VAT no for JEWLSCPH – and started my very own jewelry adventure. And an adventure it has been and continues to be. It’s hard work, but you know what? I LOVE it. And this must be one of the most important facts I’ve learned – LOVE what you are doing. And know that if you choose to be self-employed it’s not with regular working hours. It’s hard work – 24/7. But guess what, I LOVE my job – i LOVE everything it gives me, meetings with lovely people, great experiences and a I feel truly blessed. Blessed that I also have such a close relation with my family due to the job – my mother and brother is a big part of my days, and I appreciate this. Also, it makes me so happy to see how the women (and men) underline their personality by wearing the jewelry – it makes me proud, SO proud. As I say: Life is beautiful – even more beautiful when it sparkles….

GIVEAWAY

Let’s celebrate the 10 years with a nice giveaway – you can WIN a beautiful pair of earrings, the ones you see on the top picture – BEJEWELLED SOLITAIRE MINI with white topaz precious stones and in black silver (value – 1899 DKK).

Join the giveaway by doing this:

 1. Share the picture on your Instagram account – find it at my account HERE. Share the picture with this text: #jewlscph #10years #giveaway @maimanniche_jewlscph
 2. Write herunder why YOU love your job?

The giveaway ends the 3/11 – and I will find a winner.

Good luck:)

Ooooh you know what, you shop the whole SOLITAIRE and MINI SOLITAIRE collection with 20% off from today till november 6. Use the code: SOLITAIRE – shop online HERE or visit our shops.

5 kommentarer

 • Mai Manniche

  Kære alle, Tak for deltagelse og dejligt at høre i er bevidste om at det skal være sjovt og spændende at gå på arbejde☺ jeg har trukket en vinder – det blev Freja Abitz. Tillykke Freja ☺ Kh Mai

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi P (heidi_483 på IG)

  Jeg ELSKER mit job. Jeg er social- og sundhedsassistent elev og det er der mest givende og livsbekræftende job jeg nogensinde har haft – og jeg har lavet mange forskellige ting. Da jeg startede i faget, var det med skepsis og jeg havde ellers altid sagt at jeg ikke skulle arbejde indenfor dette fag – men jeg blev simpelthen så forelsket i mit arbejde. Nuvel; man oplever også triste ting, men det opvejer det hele når man bliver rost eller mødt med et smil og en bemærkning såsom: “hvor er det dejligt at det er dig som kommer”.
  Jeg kommet altid hjem med et smil på læben og vil med garanti blive indenfor faget i rigtig rigtig mange år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Abitz

  Jeg er studerende lidt endnu og ELSKER mit studiejob. Har de bedste kolleger, og håber at min kommende arbejdsplads er ligeså dejlig. Kan desværre ikke blive i stilligen da den er studiebegrænset.
  Og stort tillykke med de første 10 år 🙂 Er glad for mine smykker fra JEWLSCPH, og krydser fingre for at de øreringe er de næste i samlingen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camills Hou Petersen

  Jeg har endnu ikke et arbejde at elske, da jeg er studerende, men et arbejde jeg ville elske at gå til hver morgen er hvad jeg stiler efter! 🙂
  Og et stort tillykke til dig! Du er simpelthen så cool en forretningskvinde og designer. Jeg ELSKER mine jewlscph smykker så højt! <3
  Kan huske da jeg opdagede virksomheden og tænkte "dér er endelig noget som er lige mig!" .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Hou Petersen

   Og jeg hedder selvfølgelig ikke Camills, men Camilla 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AARHUS - HERE WE COME!